GChord

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
356 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir akort uygulamasıdır.

Gchord, gitar çalmaya yeni başlayanlar için faydalı bir uygulama. Android cihazlarınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz Gchord ile tablarla akorları öğrenmeye başlayabilirsiniz. Bildiğiniz gibi gitar çalmak için en önemli şey pratik yapmaktır.

Hala gitarı nasıl tutacağınızı ve parmaklarınızı nereye koyacağınızı bilemiyorsanız yapmanız gereken şey sürekli çalışmak. Ardından da notaların yerlerini öğrenmek. Bu uygulama ile en kısa sürede bunu başarabilirsiniz.

Uygulama ile notaları öğrenebilir ve parmaklarınızı nereye koymanız gerektiğine bakabilirsiniz. Her nota için 4 farklı parmak yerleştirme çeşidi bulunuyor. Ayrıca uygulama solaklar için de uygun şekilde geliştirilmiş.

Istediğiniz zaman geriye doğru araştırma yapabilir ve verilerinizi kaydedebilirsiniz. Sade, basit ve öğrenmeyi kolay hale getirecek olan bu uygulama ile rahat bir şekilde gitar çalmayı öğrenebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

GChord

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
25.5 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir akort etme uygulamasıdır.

Gitar çalmaya yeni başladıysanız yapmanız gereken en önemli şeylerden birisi sık sık pratik yapmak ve çalışmaktır. Fakat öncelikle tablarla akorların yerlerini doğru bir şekilde öğrenmek de çok önemlidir. Çünkü parmaklarınızı notalara doğru şekilde basmayı yanlış öğrenirseniz yanlış alışkanlık kazanabilirsiniz.

Gchord da size bu konuda yardımcı olmak için yapılmış bir uygulama. iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulama gitar çalmaya yeni başlayanlara adeta elektronik bir hoca şeklinde çalışıyor.

Uygulama size notaların yerlerini göstererek parmaklarınızı nereye ve nasıl koymanız gerektiğini öğretiyor. Her nota için 4 farklı parmak yerleştirme çeşidi bulunuyor. Ayrıca uygulama solaklar için de uygun şekilde geliştirilmiş.

Sade, basit ve kullanımı kolay olan bu uygulama ile araştırma yaparak bütün notaları bulabilir ve verilerinizi kaydedebilirsiniz. Eğer siz de gitar çalmaya yeni başladıysanız bu uygulamayı denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması