Gearbest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME

Gearbest, kaliteli ürünleri uygun fiyata satışa sunan yurt dışı alışveriş uygulaması.

Gearbest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz harika bir alışveriş uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Basit bir arayüze sahip olan uygulama ile on binlerce ürüne göz atabiliyorsunuz.

Farklı kategorilerde ürünlerin yer aldığı bir alışveriş uygulaması olan Gearbest, teknolojiden eve, kişisel bakımdan giyime kadar on binlerce ürünün yer aldığı bir uygulamadır. Basit bir arayüze ve kolay kullanıma sahip olan Gearbest ile dilediğiniz ürünü ucuz fiyata alabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize kaliteli hediyeler alabileceğiniz uygulama ile karşılaştırma listeleri oluşturabilir ve kararsızlık durumlarında işinizi kolaylaştırabilirsiniz. PayPal desteğine de sahip olan uygulama ile güvenli alışveriş keyfi de yaşayabiliyorsunuz. Haftalık ve günlük kampanyaların da yer aldığı uygulamayı sürekli takip ederek ucuz ürünler satın alabilirsiniz. 

Sosyal medya uygulamalarıyla da beğendiğiniz ürünleri paylaşabilir ve arkadaşlarınızdan tavsiyeler alabilirsiniz. Müşteri yorumlarını da okuyabilir ve ürün hakkında detaylı özellik listesine erişebilirsiniz. Klasik online alışveriş işlemlerinin hepsine sahip olabilmenizi sağlayan Gearbest'i mutlak denemelisiniz. Eğer internetten alışveriş yapıyorsanız bu uygulamayı da beğeneceğinizi söyleyebilirim.

Gearbest uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Gearbest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Gearbest, yurt dışından alışveriş yapanların tercih ettiği iPhone uygulaması.

Gearbest, ucuz fiyata kaliteli ürünler almanıza olanak sağlayan mobil alışveriş uygulamasıdır. Yüz binlerce ürüne bakabileceğiniz uygulama ile farklı kategorilerden ürünleri uygun fiyata satın alabiliyorsunuz.

140 farklı kategoriden 300 bini aşkın ürüne sahip olan Gearbest, alışveriş severler için harika bir uygulamadır. iPhone cihazınızda kullanabileceğiniz uygulama ile dilediğiniz ürünü uygun fiyata satın alabiliyorsunuz. Güvenliği de ön planda tutan uygulama, sevdiklerinize ucuz ve kaliteli hediyeler almak için tercih edebileceğiniz harika bir uygulamadır. Basit bir arayüze ve kolay kullanıma sahip olan Gearbest, aynı zamanda PayPal ödemesine de destek sunuyor. 128 bit SSL sertifikasıyla korunan siparişlerinizi dilediğiniz gibi takip edebiliyor ve kargo bilgilerinizi anlık olarak görüntüleyebiliyorsunuz. Haftalık ve günlük kampanyaların da yer aldığı uygulamayı sürekli takip ederek daha ucuz ürünler satın alabilirsiniz. 

Arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize hediye almanız için harika bir ortam sunan Gearbest'de kararsız kalma durumunuz da ortadan kalkıyor. Müşteri yorumlarını okuyabileceğiniz ve karşılaştırma listeleri oluşturabileceğiniz imkanları da sunan Gearbest, internet üzerinden alışveriş yapanların telefonlarında mutlaka olması gereken bir uygulamadır.

Gearbest uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.