Gear.Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
683 TOPLAM İNDİRME

Gear.Club mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Gear.Club sahip olduğu yüksek kalite ile beğeninizi kazanacak bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Gear.Club'da bize dünyaca ünlü markalar tarafından üretilmiş hız canavarlarının şöför koltuğuna oturabilme imkanı veriliyor. Jaguar, Audi, Nissan, Ferrari gibi markaların son model spor arabalarını kullanabildiğimiz oyunda bu araçlarla asfalt yollara çıkıyoruz ve hız sınırlarını zorluyoruz.

Gear.Club, Need for Speed serilerine benzeyen yapıya sahip bir yarış oyunu. Yani oyunda yarış pistleri yerine normal asfalt yollarda spor arabalarla yarışıyoruz. Oyunda kullandığımız araçların motoruna, süspansiyonlarına ve aerodinamiklerine özen gösterilmiş. Bu da bu araçları kullanırken oyuna yansımakta. Gerçekçi motor sesleriyle süslenmiş oyunun grafikleri bir hayli yüksek kaliteye sahip. Araç modellemeleri yüksek detaya sahip, çevresel detaylar ve yarış pistleri de ortalamanın üzerinde bir kalitede.

Gear.Club oyunculara araçlarını modifiye etme imkanı da veriyor. Aracınızın motorunu çeşitli parçalarda güçlendirebiliyor, motora ince ayar çekerek performansını artırabiliyorsunuz. Oyunda aracınızın motoru ve iç kısımları 3 boyutlu olarak modellenmiş. Bu sayede araçlara yakından göz atabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Gear.Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
915 TOPLAM İNDİRME
1.53 GB DOSYA BOYUTU

Gear.Club, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi araba yarışı oyunu.

Gear.Club, iPhone ve iPad’imde şimdiye kadar oynadığım gerek grafik gerekse de oynanış yönünden en iyi araba yarışı oyunu diyebilirim. Grafikler son derece kaliteli; özellikle arabaların içlerinin de gösterilmesi harika olmuş. Pistler de arabalar kadar detaylı hazırlanmış; aydınlatmalar, animasyonlar, efektler tek kelimeyle müthiş.

Mobil cihazlarda oynanabilir en iyi grafiklere sahip ve gerçekçi oynanış sunan araba yarışı oyunu diyebileceğim Gear.Club’da farklı oyun modlarının sunulması da oynanış süresini ciddi artıran etmenler arasında. Online olarak arkadaşlarınızla kapışma, turnuvalarda şansınızı deneme veya şampiyonluk yarışında en iyi olduğunuzu gösterme seçenekleriniz mevcut.

Garajda gerçeğiyle birebir modellenmiş göz alıcı egzotik otomobiller barındıran oyunun özelleştirme, yükseltme seçenekleri de hiçbir yarış oyununda bulunmuyor. Yarıştığınız aracın parçalarını yenilerken içini de görebiliyorsunuz.

Need For Speed’den alışkın olduğumuz harita üzerinden ilerlediğimiz oyunun tek kusuru iPad 2, iPad Mini 1, iPhone 4s ve daha eski modelleri desteklememesi. Yani bu cihazlardan birine sahipseniz yüksek kalitede grafiklere sahip bu yarış oyununu oynayamıyorsunuz; en azından şimdiki sürümde.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Stick Sprint

    Teke tek tek tur yarışlara katılıyoruz.
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu
  • Drag Sim 2018

    Popüler sürüş simülatörü oyunlarının geliştiricilerinden yepyeni drag yarış oyunu