Gem Smashers

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
204 TOPLAM İNDİRME

Gem Smashers, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir bulmaca oyunu.

Arkanoid ve BrickBreaker'a benzer bir oyun yapısına sahip olan Gem Smashers, iOS cihazların tersine ne yazık ki Android cihazlara ücretli olarak indirilebiliyor. Oyunun görsel kalitesi ve oyun mimarisinin sürükleyiciliği verilen ücreti görmezden gelmemizi sağlıyor. Açıkçası bulmaca oyunu kategorisinde olup da bu denli kalite sunan çok az oyun mevcut.

Gem Smashers'taki temel amacımız dünyayı istila eden ve herkesi esir alan IMBU isimli bilim adamının planları çökertmek. Bunu yapmak hiç de kolay olmuyor çünkü karşımızda tam tamına 100'den fazla zorlu bölüm var. Neyse ki bu yolda yalnız değiliz.

BAU, Bam ve BOM isimli karakterler bir şekilde IMBU'nun elinden kaçmayı başarıyorlar ve onu yenmek için işe koyuluyorlar. Oyundaki temel görevlerimiz arasında esir alınan arkadaşlarımızı kurtarmak ve dünyayı sonu gelmez esaretten kurtarmak.

Aynı kategoride yer alan oyunlarda görmeye alıştığımız güçlendiriciler ve bonuslar Gem Smashers'ta da yer alıyor. Bu öğeleri toplayarak bölümler esnasında kazandığımız puanları daha yüksek seviyelere çekebiliyoruz.

Her yaştan oyunsevere hitap eden bir oyun yapısına sahip olan Gem Smashers boş zamanlarımızı değerlendirmek için oynayabileceğimiz ideal bir bulmaca oyunu.

Emircan Erdoğan

Gem Smashers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Gem Smashers ücretsiz olarak iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Gem Smashers isimli bu ücretsiz iOS oyunu Arkanoid ve BrickBreaker oyunlarından alıştığımız konsepti iyi bir şekilde harmanlamasıyla dikkat çekiyor. Bulmaca oyunları kategorisinde yer alan Gem Smashers bu kategoride bulunan oyunlarda görmeye alıştığımız grafik kalitesinin epey üzerine çıkıyor ve ortaya benzersiz bir oyun deneyimi çıkartıyor.

Dünya'yı istila eden ve yaşayan herkesi esir alan IMBU isimli bilim adamına karşı amansız bir mücadele giriştiğimiz oyunda 100'den fazla bölüm bulunuyor. Tahmin ettiğiniz gibi bu bölümler kolaydan zora doğru ilerleyecek bir şekilde tasarlanmış. Sonu gelmez esaretten şans eseri kurtulan BAU, BAM ve BOM isimli kahramanları kontrol ederek dünyayı eski barış dolu günlerine geri döndürmeye çalışıyoruz. Bu maceradaki birincil görevlerimizden bir tanesi de arkadaşlarımızı hapsoldukları hücrelerden çıkartmak.

Gem Smashers'ta bu oyun kategorisinde sıkça gördüğümüz güçlendiriciler ve bonuslar da es geçilmemiş. Bunları toplayarak oyun esnasında avantaj elde edebiliyor ve bu sayede daha fazla puan toplayabiliyoruz.

Görsel kalitesiyle ön plana çıkan Gem Smashers büyük küçük herkesin büyük bir keyifle oynayabileceği potansiyele sahip.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gem Blast: Magic Match Puzzle

    Aynı nesneleri yok edeceğiz.
  • Gem Miner

    Gem Miner, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz sürükleyici bir macera oyunu.
  • Gem Miner 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Gem Hunters

    Bulmacaları çözerek rol dünyasında ilerlemeye çalışacağız.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu