Genius Scan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,849 TOPLAM İNDİRME
9.3 MB DOSYA BOYUTU

Genius Scan, Android mobil cihazınızı kullanışlı bir tarayıcıya dönüştüren ücretsiz bir uygulamadır.

Genius Scan, cebinizdeki tarayıcıdır. Android cihazlarınızı taraycıya dönüştüren uygulama ile birlikte dökümanlarınızı hızlıca tarayarak elde ettiğiniz JPEG veya PDF formatlı dosyaları kendinize veya bir başkasına e-posta aracaılığı ile gönderebilirsiniz.

Box, Dropbox, Evernote ve diğer bulut depolama servisleri ile entegre olan uygulama taradığınız dökümanları istediğiniz lokasyona çıkarmanızı sağlıyor.

Uygulama sahip olduğu akıllı sayfa tarama özelliği sayesinde tarama istedğiniz sayfaları net ve algılanabilir bir şekilde otomatik olarak tespit ederek tarayabilmektedir. Fotoğraf çekimlerinde yaşadığımız ışık sıkıntısını düşündüğünüzde Genius Scan aynı sorunu tarama işlemlerinde yaşamamanız için gerekli düzenlemeleri yapmaktadır.

10 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Genius Scan, hem cebinizde bir tarayıcı ile gezmenizi hemde yeri geldiğinde oldukça yararlı olabilen bir uygulamadır.

Özellikler:

  • Otomatik sayfa tespiti ve bakış açısı düzeltme
  • Tarama gerçekleştirdiğiniz dosyaları renklendirme veya siyah-beyaz yapabilme
  • Taranan JPG veya PDF formatlı dosyaları e-posta ile gönderebilme
  • Birden fazla sayfaya sahip olan dosyaları PDF olarak tarama
  • Taranan JPG ve PDF dosyalarını desteklenen tüm lokasyonlara çıkarabilme
  • Tarama işlemini cihazınızın üzerinde yapması

Ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz Genius Scan ile Android cihazlarınızı tarayıcıya dönüştürebilirsiniz.

Barış YANIK

Genius Scan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
249 TOPLAM İNDİRME
14.7 MB DOSYA BOYUTU

Genius Scan, size yardımcı olabilmek için iPhone'larınızı kapsamlı özelliklere sahip bir tarayıcıya dönüştüren ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Genius Scan, iPhone'larınızı bir tarayıcıya dönüştürerek gerekli ihtiyacınız olan dkümanları hızlı bir şekilde taramanızı sağlayan ücretsiz bir iOS uygulamasıdır. Kullanıcılar tarama işleminden sonra dökümanlarını JPEG veya PDF dosyası olarak e-posta yoluyla gönderebilirler. Uygulama akıllı sayfa espit etme teknolojsi sayesinde dökümanlarınızı yüksek kalitede tarayabiliyor. Ayrıca uygulama içerisinde taranan dökümanların görüntü kalitesini arttırmak için bazı ekstra özellikler de mevcut.

Genius Scan, tarama işlemlerinde sayfaları otomatik olarak algılar. Uygulama ile yaptığınız tarama işlemleri sonucunda elde ettiğiniz dosyalar üzerinde renk düzenlemeleri ve siyah beyaz ayarları yapabiliyorsunuz. Uygulamanın güzel yanlarından bir tanesi ise taranan dosyaları Twitter üzerinden paylaşabilmek. Kullanım alanlarına örnek vermek gerekirse, örneğin bir arkadaşınıza vermek istediğiniz matematik dersi notlarını defterinizden tarama işlemi yaparak arkadaşınıza kolay ve hızlıca gönderebilirsiniz.

Uygulamayı kullanmak için cihazınızın internete bağlı olmasına gerek yoktur. Tüm tarama işlemleri cihazınız tarafından gerçekleştirilir. Uygulamayı kullanırken tek yapmanız gereken istediğiniz dökümanları tarayarak uygulamanın doğrulaması için beklemek. Daha sonra e-posta veya sosyal medya üzerinden istediğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

iPhone'unuzu tarayıcıya dönüştüren Genius Scan, kendi alanında en iyi uygulamalardan bir tanesi olarak ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Scan

    Adobe Scan bir mobil döküman tarama uygulamasıdır.
  • Genius

    Genius uygulamasını kullanarak geniş kapsamlı bir şarkı sözü bulma kütüphanesine erişim sağlayabiliyoruz.
  • Girl Genius!

    Girl Genius! Android bulmaca oyunu, zekanızı ve IQ'nuzu kullanarak çözebileceğiniz sorular içeriyor.
  • Makeup Genius

    Makeup Genius uygulamasını kullanarak Android cihazınızda kendinize sanal makyaj uygulamaları yapabilirsiniz.
  • Evil Genius Online

    Evil Genius Online, kendi plan vve stratejilerinizi hazırlayarak dünyayı fethetmeye çalışacağını eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.
  • Mopria Scan

    Mopria Scan uygulamasıyla belgelerinizi tarayarak çıktı alabilirsiniz.
  • Polaris Scan

    Polaris Scan ile çektiğiniz fotoğrafları PDF dökümanlarına dönüştürebilirsiniz
  • Tiny Scan

    Tiny Scan, her türlü yazılı metni kısa sürede tarayabilen kolay kullanımlı bir belge tarama uygulamasıdır.