Geostorm: Uzaydan Gelen Fırtına

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
640 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Geostorm mobil oyunu, filmden uyarlanan sürükleyici bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Geostorm mobil oyunu, dünyayı tehdit eden bir olayın çözülmesi için uğraş vereceğiniz oldukça heyecanlı bir tür bulmaca oyunudur.

Geostorm mobil oyununda aksiyon ve bulmaca türlerinin birleştirildiğini sezebilirsiniz. Hayatta kalma adına da büyük uğraş vereceğiniz oyunun hikayesine göre dünya alışılmamış iklim felaketleriyle karşı karşıya kalır. Bu arada iklim hareketliliğini önceden tahmin etmeye yarayan uydular da sabote edilmiştir. Sizin göreviniz ise hava olaylarından sağ çıkarak uyduların tekrar çalışmasını sağlayacak araç gereçleri bulmak.

Bulmacayı çözmek hiç de kolay olmayacak çünkü felaketten darmadağın olmuş mekanlarda dolaşmak zorundasınız. 3 farklı yerde 3 farklı karakter ile oynayacağınız Geostorm mobil oyununda tsunami, fırtına ve dondurucu soğuk ile başa çıkmaya çalışacaksınız. Uzun ve sürükleyici bir oyun olan Geostorm’u Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Geostorm: Uzaydan Gelen Fırtına

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
924 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Geostorm mobil oyunu, dünyaca ünlü aynı adlı filmden uyarlanan aksiyon dolu ve sürükleyici bir bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil oyunlarda oynanabilen Geostorm mobil oyunu, aksiyon unsurlarıyla bulmaca türünü çok başarılı şekilde harmanlayan sürükleyici bir bulmaca oyunudur.

Geostorm mobil oyununda 3 boyutlu şahane grafiklerle yaratılan atmosfer sizi etkileyebilir. Hikaye bazlı bir oyun olan Geostorm’un senaryosuna göre dünya ciddi hava olaylarıyla karşı karşıyadır. Olağanüstü iklim koşullarıyla başa çıkarken hava olaylarını önceden tahmin etmeye yarayan uydular da esrarengiz bir şekilde sabote edilmiştir.

Sizin göreviniz ise dünyayı tehdit eden hava olaylarına karşı önlem alabilmek için sabote edilen uyduların izini sürmek. İşe yarar verilerini toplamanız gereken oyunda üç farklı bölgede üç farklı karakterle detaylı bir arayışa gireceksiniz. Tabi bu arada da hayatta kalmalısınız. Yakında yeni güncellemesiyle uzay atmosferinin de oyuna eklenmesi gündemdeyken şimdilik sadece tsunami, dondurucu soğuk ve fırtınayla mücadele edeceksiniz. Saatlerce sizi ekrana kitleme potansiyeli olan Geostorm mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Five Nights at Freddy's APK

    Five Nights at Freddy's APK Android telefonlarda oynanabilir korku oyunudur. Serinin ilk oyununda bir pizzacıyı korumaya çalışıyorsunuz.
  • Fallen World: Jurassic Survivor

    Dinozorlar, zombilerle dolu kıyamet dünyasında hayatta kalma mücadelesi
  • Ocean Is Home APK

    Ocean Is Home APK Android oyununda ıssız adada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Adada hayatta kalma oyunu ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Woodcraft

    Kız arkadaşınızla birlikte adada hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz.
  • Dawn of Zombies: Survival

    Dawn of Zombies: Survival Android İndir: Kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmaya çalışın.
  • ARK Survival Evolved APK

    ARK Survival Evolved APK, online ve tek oyunculu oynama seçeneği sunan adada hayatta kalma oyunu. ARK Mobile oyunu oynaması ücretsizdir.
  • LifeAfter - The Day After Tomorrow

    LifeAfter - The Day After Tomorrow: Zombili açık dünya online hayatta kalma oyunu
  • LOST in Blue

    LOST in Blue, Android telefonlarda oynanabilen adada hayatta kalma oyunu.