GGTAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

GGTAN, Atari Breakout tuğla kırma oyunu üzerine kurulu arcade oyun.

GGTAN, Atari’nin popüler arcade oyunu Breakout’un yeni nesil sürümü. Klasik tuğla kırma oyununun temelleri üzerine kurulan yapım, Android platformunda ücretsiz. Boş zamanlarda oynayabileceğiniz vakit geçirmelik eğlence dozu yüksek bir mobil oyun arıyorsanız, görsellik te fazla önemli değilse indirin; tavsiye ederim.

Neon görsellere sahip arcade oyununda ilginç kostümlü bir karakteri kontrol ediyoruz. Amacımız toplarımızı kullanarak sabit duran blokları kırmak. Ancak tüm blokları 30 saniye içerisinde kırmamız gerekiyor. Blokların çok dayanıklı olduğunu, yüzlerce atış sonrasında kırılabildiğini, tek seferde seri şekilde top gönderebildiğinizi belirteyim.

Erkan Calp

GGTAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

GGTAN, Atari Breakout benzeri blok (tuğla) kırma oyunu.

GGTAN, Atari’nin unutulmayan oyunu Breakout’u mobil platforma taşıyan yapımlardan biri. Neon stili görsellere sahip arcade oyununda sayılı blokları kırmaya çalışıyoruz. Onlarca hatta yüzlerce atış sonrasında anca kırılabilen blokların tümünü temizlememiz için 30 saniye süremiz var.

Kimi zaman çubuğu kullanarak kimi zaman da ilginç görünümlü karakterle top atışı yaparak blokları oyun alanından silmeye çalışıyoruz. Tek atış yapma hakkımız var. Bu yüzden açıyı ve yönü çok iyi ayarlamamız gerekiyor. Atıştan sonra sadece sağa veya sola kayma hareketi yapabiliyoruz. Bu noktadan sonra tüm blokları saniyeler içerisinde kırmayı başarırsak daha az ancak çok daha fazla atışta kırılabilen bloklar karşımıza çıkıyor. Süremiz değişmiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.