Ghost Town Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Kralın şeytani ordusu şehre yayılıyor! Savunma birimlerinizi kurun, tuzakları yerleştirin.

Ghost Town Defense, şehri hayaletlerden korumaya çalıştığınız kule savunma oyunu. Kule savunma, strateji ve rol yapma oyunu elementlerini birleştiren yapım, içerisinde birçok oyun modu bulunduruyor. Bir yerlerini savunmaya dayalı mobil strateji oyunlarını seviyorsanız, tavsiye ederim. Android platformunda da indirmesi, oynaması ücretsiz ve sadece 28MB yer kaplıyor!

Gelişme gerektiren uzun soluklu strateji oyunlarına bayılanların ilgisini çekeceğini düşündüğüm yapımlardan biri Ghost Town Defense, üç türü bünyesinde barındırıyor. Oyunda şehri şeytani hayaletlere karşı korumaya çalışıyorsunuz. Kötü kralın orduları tüm şehri sarmış durumda. Hayalet saldırılarını engellemek için savunma kuleleri inşa etmek dışında çeşitli tuzaklar kuruyorsunuz. Üssünüzü sürekli olarak geliştirmeniz gerekiyor. Farklı noktalardan saldıran hayaletlerin ardı arkası kesilmiyor. Daha kötüsü tam saldırıların kesildiğini düşündüğünüz anda kolay kolay yenilmeyen boss’lar ortaya çıkıyor. Kendilerini göstermeyen yardımcılar, gizli öğeler, mücadele gücünüze güç katıyor ancak onları keşfetmeniz gerekiyor.

 

Erkan Calp

Ghost Town Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
492.5 MB DOSYA BOYUTU

Krallığınızı hayaletlerden savunun.

Ghost Town Defense - War Rush, ilk olarak iPhone ve iPad kullanıcılarına açılan üç boyutlu kule savunma aksiyon oyunu. Kule savunma ve strateji mekanikleriyle rol yapma oyunu elementlerini harmanlayan yapım, yüksek kalitede grafik ve animasyonlarıyla kendisine çekiyor. Kule savunma oyunlarını seviyorsanız hazır ücretsizken kaçırmayın derim.

Oyunun adından da tahmin edeceğiniz kötü hayaletler kasabayı sarmış durumda. Hayaletler kasabanızı tamamen ele geçirmeden silahlarınızı hazırlamalı, savunma kulelerinizi inşa etmeli, saldırılara direnmek için üs kurmalı, savaşmak için de kahraman toplamalısınız. Kötü kralın ordusunu yenmek kolay olmayacak. 30’a yakın şimdiye kadar hiçbir savunma oyununda karşılaşmadığınız boss’larla yüz yüze gelmeye kendinizi hazırlayın. Bu arada stratejinize göre özelleştirebildiğiniz, 20’nin üzerinde tuzak ve savunma kulesi mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tower Defense King

    Kule savunma oyununda krallığın kaderi sizin elinizde!
  • Tactical War APK

    Tactical War APK, bitmek bilmeyen düşmana karşı üssünüzü savunduğunuz kule savunma oyunlarından. Android kule savunma oyunu ücretsiz!
  • Castle Creeps Battle

    Kart savaş ve kule savunma strateji oyunlarının mükemmel karışımı
  • Game of Warriors APK

    Game of Warriors APK Android kule savunma oyununda yaratıklar şehrinize saldırıyor! Ordunuzu kurun, düşman dalgalarına karşı savaşın!
  • Defender Heroes

    Kale savunma oyununda yaratıklarla savaşıyorsunuz.
  • Tower Duel - Multiplayer TD

    Çok oyunculu kule savunma oyununda rakibi yenmek için 5 dakikanız var.
  • Caravan War

    Kule savunma strateji oyunlarına yeni bir soluk
  • Defend Your Life Tower Defense

    Gerçek zamanlı bir kule savunma oyunu oynayacağız.