Giant Square

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Giant Square uygulaması ile Android cihazlarınızdan Instagram profilleriniz için dev fotoğraflar oluşturabilirsiniz.

Giant Square uygulaması ile Android cihazlarınızdan Instagram profilleriniz için dev fotoğraflar oluşturabilirsiniz.

Instagram’ı etkin ve yaratıcı bir şekilde kullanmak, basit bir fotoğraf yüklemekten daha çok önem taşımaya başladı. Birçok kullanıcı üçüncü parti uygulamaları kullanarak Instagram profillerini estetik olarak harika şekillerde kullanıyorlar. Giant Square uygulaması da tek bir fotoğraf karesini 3, 6 veya 9 parça ızgaraya bölerek profilinizi harika bir tasarıma büründürüyor.

Instagram’ın dışında Twitter için de benzersiz resimler oluşturabileceğiniz Giant Square uygulaması 47 font, 60’dan fazla kolaj ve daha birçok özellik ile birlikte sosyal medya profillerinizi inanılmaz hale getiriyor. Eğer siz de sosyal medya profillerinizde birbirinden harika fotoğraflar paylaşmak istiyorsanız Giant Square uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Giant Square

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Giant Square uygulaması iOS cihazlarınız üzerinden Instagram profilinizde dev bir fotoğraf oluşturmanıza olanak sağlıyor.

Giant Square uygulaması iOS işletim sistemli cihazlarınız üzerinden Instagram profilinizde dev bir fotoğraf oluşturmanıza olanak sağlıyor.

Instagram’ı yaratıcı bir şekilde kullanmak isteyenler için geliştirilen Giant Square uygulaması, tek bir fotoğraf karesini 3, 6 ya da 9 parçaya bölerek profilinizde büyük bir fotoğraf göstermenizi sağlıyor. Instagram profilinizi mükemmel bir şekilde organize etmek istiyorsanız, Giant Square uygulaması ihtiyacınız olan her şeyi sizlere sunuyor.

Twitter ve Facebook profilleriniz için de birbirinden harika fotoğraflar oluşturmanıza olanak sağlayan Giant Square uygulaması 47 font ve 60’dan fazla kolaj seçeneğiyle oldukça geniş bir kütüphaneye sahip diyebilirim. Sosyal medya hesaplarınızda paylaşacağınız fotoğrafların sıradan olmasını istemiyor ve profillerinizi canlandırmak istiyorsanız, Giant Square uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • #Square

    #Square uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan Instagram hesabınıza kırpma yapmadan fotoğraf yükleyebilirsiniz.
  • Square InstaPic

    Square InstaPic uygulaması ile Android cihazlarınızdaki fotoğraflarınızı Instagram için uygun kare boyutlara kırpma yapmaksızın getirebilirsiniz.
  • Square Quick

    Square Quick uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan Instagram'da paylaşabileceğiniz kare fotoğraflar hazırlayabilir ve onları efektlendirebilirsiniz.
  • Insta Square Size

    Insta Square Size, Android cihazlarınız ile çektiğiniz fotoğrafları hiç kırpmadan ya da küçültmeden paylaşabilmenizi sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • Quarry Driver 3: Giant Trucks

    Quarry Driver 3: Giant Trucks ile madencilik dünyasına hazır olun.
  • The Giant Drop

    The Giant Drop, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Stone Giant APK

    Stone Giant APK açık dünya oyunu, GTA ile süper kahraman oyunları karışımı eğlenceli bir Android oyunu. Süper kahraman da olabilirsiniz, kötü adam da.
  • Giant Boulder Of Death

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.