Gif Me Camera!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone üzerinden hareketli görseller oluşturup sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama.

Cep telefonunuzdan GIF veya MP4 videoları oluşturup paylaşmak gibi bir isteğiniz varsa Gif Me Camera! isimli uygulama Windows Phone cihazınıza kolay rastlayamayacağınız özellikler sunuyor. Bahsetmiş olduğumuz özellikler için bilgisayar kullanıcılarının bile birkaç program yüklemesi gerekiyorken tek bir uygulama ile bu özelliklerin Windows Phone cihazına ulaştığını düşünecek olursak aslında söz konusu uygulama oldukça başarılı.

İşlemi gerçekleştirmek çok kolay. Yapmanız gereken şey, telefonunuzun kamerasıyla birkaç saniyelik bir kayıt almak. Sonrasında dilediğiniz formatlara dönüştürme seçenekleriyle birlikte hazırlamış olduğunuz dosyayı sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabiliyorsunuz. Kamera görüntülerinin kaydeldimesiyle gerçekleştirilen işlemin kalitesi bir bakıma da sahip olduğunuz objektifin kalitesine bağlı. Nitekim hazır fotoğraflardan da bir çalışma yapmanız mümkün. Bu uygulama ile galeride bulunan fotoğraflarınızı seçebiliyorsunuz.

Hazırladığınız hareketli görsele çerçeve de ekleyebileceğinizin altını çizmekte fayda var. Çalışmanıza daha özgün bir hava katmak için bu özellik iyi bir fonksiyon sağlayabilir. Ücretsiz olarak sunulan bu uygulama ile hazırladığınız her şey bir watermark içerecektir, ancak Pro sürümüne geçmeniz durumunda bu yazıyı ortadan kaldırabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera 365

    Camera 365, kullanımı basit ve etkili fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Nokia Camera

    Nokia Camera, hem amatör hem de profesyonel kullanıcılar için çekim seçenekleri sunan bir fotoğraf uygulamasıdır.
  • Vocal Camera

    Windows Phone cihazınızdan sesli komut eşliğinde fotoğraf çekmek istiyorsanız Vocal Camera başarılı bir uygulama.
  • ATIV Camera

    ATIV Camera ile daha güzel ve net fotoğraflar çekin, fotoğraflarınızı herkesin beğeneceği şekilde süsleyin.
  • Camera Magic Pro

    Camera Magic Pro, Windows Phone platformundaki en kapsamlı kamera uygulamasıdır.
  • Ghost Camera

    Fotoğraflarınıza hayalet süsü vermenizi sağlayan Ghost Camera isimli bu Windows Phone uygulaması tamamen ücretsiz.
  • Lumia Camera

    Lumia Camera, Lumia denim güncellemesini almış belli Lumia modelleri ile uyumlu kamera uygulaması.
  • PicPlayPost

    PicPlayPost, Windows Phone telefonunuzdaki fotoğraflardan, GIF'lerden, videolardan kolaj yapabileceğiniz popüler bir uygulama.