Give It Up!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
258 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Give It Up!, beceri oyunları oynamaktan hoşlanan Android kullanıcılarının severek oynayabileceği yapımlar arasında yer alıyor.

Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir beceri oyunu arıyorsanız Give It Up!'ı denemenizi öneriyorum. Bazı disiplinlerde rakiplerinden geri kalsa da geneline baktığımızda oyun boş zamanları değerlendirmek için oynanabilecek eğlenceli bir seçenek haline geliyor.

Oyunda son derece basitmiş gibi görünen fakat aslında bir hayli zorlayıcı bir amacı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kontrolümüze verilen karakter silindirlerin üzerinde zıplayarak ilerlemeye çalışıyor. Bu esnada karşımıza çok sayıda engel çıkıyor. Tahmin ettiğiniz gibi bu oyunda da zorluk seviyesi git gide artıyor. İlk başlarda oyunun genel atmosferine, işleyişine ve kontrollerine adapte olmaya çalışıyoruz. İlerleyen bölümlerde ise oyun gerçek yüzünü göstermeye başlıyor ve işler içinden çıkılmaz bir hale geliyor.

Oyunun hedef kitlesinde herhangi bir sınırlama yok. Beceri oyunlarından hoşlanan herkes, büyük küçük gözetmeksizin bu oyunu oynayabilirler. Oyunda dikkatimizi çeken başka bir öğe de ses efektleri ve müzikler. Genel oyun atmosferiyle birebir uyum içerisinde ilerleyen işitsel öğeler oyundan alınan keyif bir basamak yukarı taşıyor.

Çok fazla bir hikaye derinliği olmasa da Give It Up! bu tarz oyunlar oynamaktan keyif alan herkes tarafından denenebilir.

Emircan Erdoğan

Give It Up!

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
194 TOPLAM İNDİRME
57.7 MB DOSYA BOYUTU

Give It Up!, ücretsiz olarak indirebileceğimiz, bağımlılık yaratan bir beceri oyunu.

Give It Up! hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Sinir bozan bir yapıya sahip olan oyunda silindirler üzerinde zıplayarak yol almaya çalışan bir karaktere yardım etmeye çalışıyoruz. Tahmin ettiğinizi gibi bu hiç de kolay olmuyor çünkü karşımıza çeşitli engeller çıkıyor.

Oyun genel anlamda herkese hitap ediyor. Yaştan bağımsız olarak tüm oyunseverler bu oyunu sıkılmadan oynayabilirler. Fakat zorluk seviyesi sebebiyle bazı kullanıcılar sıkılıp bırakabilir. Bu tarz oyunların genelinde gördüğümüz gittikçe artan zorluk seviyesi bu oyunda da aynen uygulanmış.

İlk birkaç bölümde oyunun dinamiklerine ve genel atmosferine uyum sağlamaya çalışıyoruz. İlerleyen bölümlerde ise oyun gerçek yüzünü gösteriyor ve zorluk seviyesi oynayanı bıktıracak seviyede artıyor. Give It Up!'da karşılaştığımız grafik kalitesi kategorisinin en iyisi değil fakat en kötüsü demek de haksızlık olur. Ortalama desek sanıyorum ki yeterli olur.

Basit, sinir bozucu ve bağımlılık yaratan bir beceri oyunu peşindeyseniz Give It Up!'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Give It Up! 2

    Give It Up! 2 zorlu bir mobil platform oyunudur
  • Tape it Up!

    Tape it Up!, refleksleri test eden retro görselli Android oyunu.
  • Eat it Up

    Eğlenceli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Build it Up

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Peck It Up

    Ağaçkakan olarak ne kadar yükseğe uçabilirsiniz?
  • Armor Academy Shape It Up!

    Armor Academy Shape It Up! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Dinotrux: Trux It Up!

    Dinotrux: Trux It Up!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon ve macera oyunudur.
  • Light-It Up

    Çöp adamımız ile ilerlemeye çalışacağız.