Gizemli Kelime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
948 TOPLAM İNDİRME

Gizemli Kelime, Android cihazlarınız için geliştirilmiş bir kelime bulma oyunudur.

Gizemli Kelime, Android cihazlarınız için geliştirilmiş bir kelime bulma oyunudur. Gazetelerdeki bulmacalardan aşina olduğumuz sözcük avının bir benzeri olan oyunda güzel vakit geçirebilirsiniz.

Google Play Store üzerinden ücetsiz olarak indirebileceğiniz oyun, oldukça basit ve renkli bir arayüze sahip. Tüm yaş gruplarına hitap etmesi de oynanabilirlik açısından artı değer kazanıyor.

Oyuna ilk başladığınızda öncelikle bir alıştırma yapmanız gerekecek. Bazen sözcük avı şeklinde bazen de karmaşık halde ekrana yansıyan harfler karşımıza çıkacak. Daha sonra dilerseniz farklı tema ve kategorilerde bir araya getirilmiş kelimeleri bulmaya başlayabilirsiniz.  Oyun sırasında ruh halinize göre seçebileceğiniz birçok kategori de mevcut. Üstelik üretici firma tarafından yenilerinin ekleneceğini de belirtmeliyim.

Eğer ki kelime bilginize güveniyorsanız indirmenizi mutlaka öneririm. 

Gökhan Abay

Gizemli Kelime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME
7.8 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli Kelime, kelime oyunu severler için hazırlanan ve iOS cihaz sahiplerinin ücretsiz oynayabileceği hem kelime hem de trivia oyunu.

Gizemli Kelime, kelime ve trivia oyun kategorilerini bir araya getiren ve oynaması son derece keyifli bir iOS oyunu. Ücretsiz olarak sunulan oyun içerisinde ekstra ipucu hakkı satın almak isterseniz 25 adet ipucu 1.99 TL'den satılıyor.

Aslında oyun gazete bulmaca eklerinden alışkın olduğunuz kelime bulma oyunu. Fakat oyunu güzelleştiren özelliği, kelimeleri bulduktan sonra bitmeyip. Bulduğunuz kelimelerden size verilen ipuçlarını kullanarak son gizemli kelimeyi ortaya çıkarmak.

Bulmaca şeması içerisinde bulmanız gereken kelimelerin hepsi seçtiğiniz kategori içinde oluyor. Yani birbirinden alakasız kelimeler bulmak yerine tek bir alan içinde birden fazla kelime buluyorsunuz. Bu şekilde bulması da daha kolay oluyor diyebilirim. Fakat kelimeleri bulmak tek başına bir şey ifade etmiyor. Önemli olan gizemli kelimeyi bulmanız. Kuşlar, internet, meslekler, yönler vb. şekilde kategorilerden bir tanesini seçerek oynamaya başlayacağınız oyuna kendinizi kaptırarak saatlerce oynayabilirsiniz.

Her yaştan kullanıcının oynayabileceği eğlenceli bir oyun olan Gizemli Kelime sayesinde hem kelime dağarcığınız artıyor, hem de hızlı düşünme tekniklerini öğreniyorsunuz. Farklı aşamalardan oluşan oyuna belirli aralıklar ile yeni aşamalarda ekleniyor. Bu sayede oyunu hiç bir zaman tam anlamıyla bitirmiş olmuyorsunuz. Eğer kelime oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Gizemli Kelime'yi iPhone ve iPad'lerinize kesinlikle indirmelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Kelime Gezmece

    Kelime Gezmece (Android): İnternetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyununda dünyayı geziyoruz.
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • Kelime Makinesi

    Kelime Makinesi, kelime oyunu oynarken kelime üretmekte zorlanırsanız ya da oyun kilitlenirse sizin yerinize kelime üreten bir Android uygulaması.
  • Kelime Turu

    Dünyayı gezerken yeni kelimeler öğrenin.
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu