Glob Trotters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Glob Trotters, jöle olarak topakları yemeye çalıştığınız bir refleks oyunu.

Glob Trotters, her yaştan kişinin oynarken keyif alacağını düşündüğüm refleks oyunu. Ufak dokunuşlarla oynanan bir oyun olduğundan hem telefon hem de tablette yolda giderken dahi rahatlıkla oynanabilecek bir oyun.

Tüm yaş grubuna hitap eden arayüze sahip oyunda topakları yiyerek hayat bulan bir jölenin yerine geçiyorsunuz. Durmadan dönen daire üzerinde önünüze çıkan çift renkli topakları yemek için topaklara gelmeden ekrana basılı tutup renginizi değiştirmeniz gerekiyor. Lakin topaklar art arda sıralandığından ve iki renkli olduğundan bunu son derece seri yapmanız önemli. Bu noktada oyunun dikkat isteyen tereddüte izin vermeyen bir oynanış sunduğunu söyleyebilirim.

Oyun sonsuz yapıda tasarlanmış. Dolayısıyla puan kasıp arkadaşlarınızın skoruna ulaşmak veya onları geçmekten başka amacınız yok. Yine de vaktin geçmek bilmediği durumlarda Android cihazda oynanabilecek en iyi oyunlardan biri.

Erkan Calp

Glob Trotters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Glob Trotters, animasyonlarla zenginleştirilmiş rengarenk görsellere sahip jöle oyunu.

Glob Trotters, küçük – büyük herkesin ilgisini çekebilecek ve rahatlıkla oynayabileceği şekilde hazırlanmış bir refleks oyunu.

Animasyonlarla zenginleştirilmiş rengarenk görselleriyle dikkat çeken oyunda önüne çıkan topakları yiyerek yaşamanı sürdürmeye çalışan bir jölenin yerine geçiyoruz. Durmadan dönen daire şeklinde bir platformun üzerinde renkli parçacıkları yiyerek ilerliyoruz lakin yediğimiz parçacığın rengine bürünmemiz gerekiyor.

Art arda sıralanan parçacıkları yemek için tek yaptığımız üzerlerine geldiğimizde ekranın herhangi bir noktasına basılı tutmak. Parmağımızı çektiğimizde ikinci rengimize bürünüyoruz. Sürekli renk değiştirmek durumunda olduğumuzdan ilerlemek çok basit değil. 

Sonsuz yapıda tasarlandığından puan toplamaktan başka hiçbir amacınız yok ve belli bir noktadan sonra sıkmaya başlıyor ancak yine de işe/okula giderken ve gelirken, arkadaşınızı beklerken, misafirlikte zaman geçirmek adına iPhone ve iPad'inize indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.