Global Assault

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME

Global Assault, özellikle RPG oyunlarından keyif alan kullanıcıların denemesi gereken yapımlardan biri.

Global Assault’u indirdikten sonra dikkatinizi çekecek en önemli unsur hiç şüphesiz ki grafikleri olacaktır. Üç boyutlu hazırlanmış özenli grafikleri ekrana kilitleyen bir oyun atmosferiyle birleştiren Global Assault’ta rakiplerimizle kıyasıya bir mücadeleye girişiyor ve imparatorluğumuzu dünynaın dört bir yanına ulaştırmaya çalışıyoruz.

Büşmanlarımızı yenebilmek için öncelikle güçlü askerlere ihtiyacımız var. Oyun bu konuda bir hayli zengin ve çok sayıda askeri birim sunuyor. Bu birimleri ordumuza katıp düşmanlarımıza saldırabiliyoruz. Elbette birimlerimizin her birini güçlendirebiliyor ve onlara yeni özellikler katabiliyoruz.

Oyunun en ilgi çeken özelliklerinden bir diğeri de dünyanın her yerinden gerçek oyunculara karşı mücadele etmemize imkan sağlaması. Bu sayede sıkıcı bir şekilde yapay zekaya karşı savaşmaktan ziyade gerçek oyunculara karşı mücadele edebiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Global Assault gerçekten denemeye değer, kaliteli bir oyun.

Emircan Erdoğan

Global Assault

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

Global Assault, savaş oyunu severlerin heyecanlı bir şekilde oynayabileceği ücretsiz ve online bir iOS savaş oyunu.

Global Assault, RPG tabanlı bir savaş oyunu. Seçeceğiniz tank ile girdiğiniz savaşlarda rakipleri yok etmek ise tek amacınız. Heyecan ve aksiyon dolu vakit geçirmenizi sağlayan oyunun 3 boyutlu ve mükemmel grafiklere sahip olması, yüzbinlerce oyuncunun tercih etme sebeplerinden bir tanesi.

Oyunu oynadıkça yeni birimler ve silahlar keşfetmeye devam ediyorsunuz. Böylece oyunun heyecanı hiçbir zaman kaybolmuyor. Her defasında farklı rakiplere karşı svaşacağınız oyunda, başarı elde etmek tamamen sizin parmaklarınızın ucunda.

Gireceğiniz savaşları kazanarak kendi tankınız için yeni donanım ve eşyalar kazanabiliyorsunuz. Böylece günden güne daha da güçlü bir tanka sahip olup, rakiplerinizi daha kolay alt edebiliyorsunuz. Kendi ordunuzu da kuracağınız Global Assault'da ordu kurarken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, farklı birimler kullanmanız. Bunun dışında ordunuzu ne kadar iyi yönlendirirseniz, başarı oranınız o kadar artar.

Tankınızı ve ekipmanınızı geliştirme fırsatınızın olduğu oyunda, aynı zamanda bilimsel araştırmalar ve tehlikeli patlayıcı bombalar yapabiliyorsunuz. Özel olarak düzenlenen etkinliklere katılarak ekstra ödüller kazanma fırsatı sunan Global Assault, aksiyon ve savaş oyunları seven tüm iPhone ve iPad severlerin cihazlarında mutlaka bulunması gereken oyunlardan bir tanesi diye düşünüyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Assault Commando 2

    Assault Commando 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Assault Force: Zombie Mission

    Assault Force: Zombie Mission bolca aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Counter Assault

    Counter Assault, birbirinden güçlü silahlarla birlikte düşmanları öldürmenizi amaçlayan aksiyon dolu bir mobil oyundur.
  • SAS: Zombie Assault 4

    SAS: Zombie Assault 4 aksiyon dolu ve dinamik bir atmosfer sunan bir zombi avlama oyunudur.
  • Drone 2 Air Assault

    Drone 2 Air Assault, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Counter Assault Forces

    Counter Assault Forces mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Star Wars: Assault Team

    Star Wars: Assault Team eğlenceli bir taktiksel savaş oyunudur
  • Titanfall: Assault

    Titanfall: Assault, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor.