Glory of Generals HD

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Dünyada ses getiren büyük savaşlara katılarak güçlü bir ordu kurmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Geçmişte yaşanmış büyük savaşlarda yer alarak kendi ordunuzu kurabileceğiniz ve düşmanlarınızla aksiyon dolu savaşlara katılacağınız Glory of Generals HD, mobil platformda strateji oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan eşsiz bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve kaliteli savaş müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, rakiplerinize meydan okuyarak strateji savaşları yapmak ve yeni yerler fethederek ganimet kazanmaktır.

1940’lı yıllarda gerçekleşen ve dünyada yankı uyandıran dev savaşlardan ilham alınarak tasarlanmış sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda 4 büyük dünya savaşı ve 60 zorlu görev yer almaktadır. Ayrıca dünyaca ünlü 102 general ve savaşlarda fethedebileceğiniz yüzlerce bölge bulunmaktadır. Rakiplerinizle online platformda mücadele ederek nefes kesen savaşlarda rol alabilir ve ganimet toplayarak ordunuzu geliştirebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarına hizmet veren ve 1 milyondan fazla oyuncu tarafından tercih edilen Glory of Generals HD, sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Glory of Generals HD

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
98.5 MB DOSYA BOYUTU

Dünyada ses getiren büyük savaşlara katılarak güçlü bir ordu kurmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve online platformda mücadele ederek dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyuncularla karşılaşacağınız Glory of Generals HD, dünyada gerçekleşen büyük savaşlara ve ünlü komutanlara yer verilen kaliteli bir oyundur.

Basit ama ayrıntılı grafikleri ve aksiyon müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, dünyaca ünlü generallerin komuta edeceği güçlü ordular kurarak düşmanlarınıza diz çöktürmek için mücadele etmek ve yeni bölgeler fethederek sınırlarınızı genişletmektir. Onlarca yıl önce gerçekleşen ve dünyada büyük ses getiren stratejik savaşlarda rol alarak kendi savaş taktiklerinizi oluşturmalı ve ganimet kazanmalısınız.

Oyunda dünyayı derinden sarsan 4 büyük savaş ve onlarca zorlu görev bulunmaktadır. Ayrıca dünyaca ünlü 102 önemli general ve fethedebileceğiniz 300’den fazla bölge yer almaktadır.

Online savaşlara katılarak adınızı tüm dünyaya duyurabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Mobil platformda strateji oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren Glory of Generals HD ile sizde güçlü bir ordu kurarak aksiyona doyabilir ve yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glory of Generals 2

    Glory of Generals 2, Android platformunda en iyi savaş - strateji oyunlarından biri.
  • Wars of Glory

    Gerçek bir savaş dünyasına katılacağız.
  • Zombie Forest HD: Survival

    Zombi istilasından kurtularak hayatta kalmak için aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Musou Glory

    Etkileyici karakterlerden ve kostümlerden yararlanarak aksiyon dolu savaşlar yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Total Soccer: Road to Glory

    Mobil cihazınızda gerçekçi bir spor deneyimi sizleri bekliyor.
  • Glory Sword

    Onlarca farklı kılıç şövalyesini yönetme fırsatı bulabileceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.
  • Rise of Mages

    Fantastik savaşlara katılacağız.