GlowGrid 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu

GlowGrid 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz renkli ve sürükleyici bir bulmaca oyunudur. Stratejik bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda karoları eşleştirerek puanlar kazanıyorsunuz. Sürükleyici atmosferiyle de ön plana çıkan oyunda 80'lerin retro oyunlarına benzer bir atmosfer yer alıyor. Eğlenceli müzikleriyle de ön plana çıkan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Karşınıza çıkan blokları uygun yerlere yerleştirerek aynı karoları bir araya getirmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda sonsuz bir oyun modu yer alıyor. 

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda zaman sınırı olmadan dilediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz. Stratejik hamleler yapmanızı gerektiren oyunda oyun alanında boş karo kalmayıncaya dek mücadele etmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

GlowGrid 2 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

GlowGrid 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu

GlowGrid 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor. Sürükleyici atmosferi ve retro tarz grafikleriyle karşımıza çıkan oyunda karoları eşleştirerek patlatmaya çalışıyorsunuz. Puanlar kazanıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda stratejik bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Karşınıza çıkan blokları uygun yerlere yerleştirerek aynı karoları bir araya getirmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda sınırsız bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda sonsuz bir oyun modu yer alıyor.  Basit oynanışıyla dikkatimizi çeken oyunda boş karo kalmayıncaya dek mücadele etmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız GlowGrid 2 sizleri bekliyor.

GlowGrid 2 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GlowGrid

    GlowGrid, arcade salonlarının ışıltılı dünyasını mobil cihazınıza getiren bir puzzle oyunu. Aynı renklerdeki blokları birleştirip yok edin.
  • Shootout 3D

    Sürükleyici deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Basket Throw

    Harika bir arcade oyunu
  • Klick Klack

    Eşsiz kurguya sahip bir bulmaca oyunu
  • Puzzle Fuzzle

    Zorlu ve renkli bir bulmaca oyunu
  • Tako Bubble

    Zorlu bölümlerin yer aldığı bir bulmaca oyunu
  • Towersplit

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu
  • BattlePop

    Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz online bulmaca oyunu