GlowGrid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
214 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

GlowGrid, arcade salonlarının ışıltılı dünyasını mobil cihazınıza getiren bir puzzle oyunu. Aynı renklerdeki blokları birleştirip yok edin.

Dr. Mario benzeri bir puzzle oyunu olan GlowGrid'de renkleri aynı olan blokları bir araya getirip ekrandaki kalabalığı temizlemeye çalışıyorsunuz. Aynı renkteki serileri yok edebilmek için en az 4 tane bloku bir araya getirmeniz gerekiyor. Her hamlede elinize geçen bloklar arasında rastgele bir karma oluşurken tek blokludan dört lokluya kadar seçenekler ile karşılaşıyorsunuz. Bu gelen parçalar arasında ise kimi zaman yok edilemeyen masif bloklar da oluşuyor. Haritada kalabalıklaşan bu masif blokları yok edebilmeniz için ise türlü hamlelerle diğer renkteki blokları başarılı bir şekilde eritmiş olmanız gerekiyor. Bunu yaptığınızda ekranın yukarısında yer alan bar dolacak ve masif blokların tümü yok olacak.

Masif blokları yok etmenizle birlikte yeni bir seviyeye ulaşıyorsunuz. Mesela, oyuna ilk başladığınızda karşınıza çıkan 4 farklı renk variyasyonuna eklenen farklı renkler ve semboller oyunun zorluk seviyesini ciddi anlamda yükseltiyor.

Oyunun piksel grafikleri ve ışık efektleri Japonya'nın arcade salonlarından çıkmış bir hava yaratıyor. Başarılı yapılmış her hamlede ise yine bu tarza uygun melodik bir ton çıkıyor. Eğer sade ve eğlenceli bir puzzle oyunu arıyorsanız GlowGrid, bir sürü seçeneğin arasında sağlam bir karar olur.

Alper Çetiner

GlowGrid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
9.3 MB DOSYA BOYUTU

GlowGrid, arcade salonlarının ışıltılı dünyasını mobil cihazınıza getiren bir puzzle oyunu. Aynı renklerdeki blokları birleştirip yok edin.

Retro puzzle oyunlarına meraklı insanların hatırayacağı Dr. Mario oyununa oldukça benzeyen GlowGrid, bahsetmiş olduğum örnekten farklı olarak tepeden gelen blokları kontol etmeniz gerekmiyor. Bunun yerine blokları nereye yerleştimeniz gerektiğine kendiniz karar vermelisiniz. Aynı renkteki serileri bir araya getirmeye çalışıtığınız bu oyunda bu işi başarabilmeniz için en az 4 bloktan oluşan bir seri oluşturmanız gerekiyor. Her hamle yapılan sırada elinize rastgele gelen kalıpların otasyonunu da yapabiliyorsunuz. Bu sayede karma bir renk düzenine sahip olan parçayı oyundaki bloklara uygun bir şekilde yerleştirebiliyorsunuz. Ne var ki, elinize geçen parçalar her zaman yok edilebilir renkli parçalar içermiyor.

Arada masif blokların da olduğu parçalar harita üzerinde zamanla şişkinlik yaratabiliyor ve bu masif blokları yok etmeniz için diğer taşları sırasıyla temizlemeniz gerekiyor. Yukardaki barı bu şekilde doldurmayı başarırsanız masif bloklar hem yok oluyor hem de yeni bir seviyeye geçmiş oluyorsunuz. Artan seviyeler ile birlikte oyuna yeni renkte bir blok ekleniyor.

Piksel grafiklerin ve ışıkların adeta Japon arcade salonlarından çıkma bir sanat çalışması gibi yansıdığı GlowGrid, başarılı hamlelerde çıkan melodik seslerle birlikte size o ışıltılı ruhu aktarmakta başarılı olacak olan bir oyun. Boş vaktinizde oynayacak bir puzzle oyunu arıyorsanız, GlowGrid gerçekten pişman etmeyecek güzel bir seçenek.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GlowGrid 2

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Puzzledom

    Popüler bulmaca oyunları tek bir yerde
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Braindom

    Braindom İndir Android: Google Play'de en çok indirilen beyin zeka zihin testi akıl oyunları arasında
  • Braindom 2

    Braindom 2, yüzlerce level içeren Android zeka oyunları. Zor bulmacalar, IQ testleri, kelime oyunları sevenler için tavsiye edilir.