Godzilla Defense Force

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu

Godzilla Defense Force, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Aksiyon ve macera dolu atmosferiyle karşımıza çıkan oyunda dünyanın dört bir yanından gelen canavarlarla mücadele ediyor ve şehrinizi koruyorsunuz. Bol aksiyon içeren oyunda dikkatli olmalı ve becerilerinizi sonuna kadar kullanmalısınız.Godzillas filminden esinlenilerek geliştirilen oyunda 19 farklı devase canavar yer alıyor. Tüm cavanarları yok etmek için kendinizi sürekli geliştierek daha güçlü bir konuma gelmeniz gereken oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyun diyebilirim. Çoklu savaş sisteminin de yer aldığı oyunda güçlerinizi dengeli ve yerinde kullanmalısınız. Hamlelerinize dikkat ederek oynamanız gereken Godzilla Defense Force oyununu mutlaka denemelisiniz.

 Godzilla Defense Force oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Godzilla Defense Force

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
230 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu

Godzilla Defense Force, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bol aksiyon ve macera dolu bir oyun olarak karşımıza çıkan Godzilla Defense Force, şehrinizi korumak için devasa canavarlarla mücadele ettiğiniz bir oyundur. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Dünyanın dört bir yanından gelen 29 farklı dinozor ile kıyasıya savaştığınız oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Savunma ve strateji oyunları oynamayı seviyorsanız beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Godzilla Defense Force oyunu aynı zamanda Godzillas filminden esinlenilerek geliştirilmiş bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Her hamlelerinize dikkat ederek oynamanız gereken Godzilla Defense Force oyununu mutlaka denemelisiniz. 

Godzilla Defense Force oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Söz (Strike Force Online)

    Söz dizisinin mobil oyunu Strike Force Online'ı kesinlikle oynamalısınız.
  • Tower Defense - Defense Zone

    Tahribat gücü yüksek savaşlara katılabileceğiniz bir kale savunma oyunu
  • Galaxy Glow Defense

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunu
  • Hero Defense King

    Dünyanızı eşsiz kulelerle savunun!
  • Royal Defense King

    Kahraman ve askerlerinizle ölüler ordusu istilasını savuşturun!
  • Kingdom Defense: Castle Wars

    Kingdom Defense: Castle Wars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Artificial Defense

    Artificial Defense oldukça ilginç bir mobil stareteji oyunu
  • Ninja Girl: RPG Defense

    Göze oldukça sevimli gelen Ninja Girl: RPG Defense, arcade shooter unsurlarını birleştiren ve RPG dinamiklerine sahip olan bir aksiyon ve beceri oyunu.