Godzilla: Strike Zone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
2,153 TOPLAM İNDİRME

FPS tarzında hazırlanmış olan bir aksiyon oyunu olan Godzilla: Strike Zone serinin takipçilerine heyecanlı saatler yaşatacak bir oyun.

Godzilla: Strike Zone ücretsiz olarak indirebileceğiniz heyecanlı ve aksiyon dolu bir oyundur. Yakın zamanda sinemada da boy gösteren devasa Godzilla'ya karşı mücadeleye giriştiğimiz bu oyunda birbirinden tehlikeli görevlere tanık olacağız.

Üstün teknolojilerle donatılmış bir askeri grubun parçası olduğumuz oyunda San Francisco'nun semalarından paraşütle atlayacağız ve bize verilen tehlikeli görevleri başarıyla tamamlamaya çalışacağız.

Oyunda gerçekten iyi görünen ve üzerine sıkı çalışılmış grafikler görev yapmakta. Elbette bilgisayarda oynadığımız oyunlarla kıyaslayacak kadar iyi değiller fakat oyunun mobil cihazlar için üretildiğini düşününce düşüncemiz pozitif yönde ilerliyor. FPS tarzında hazırlanan oyunda kontroller beklediğimiz kadar zor çıkmadı. Hatta bu kategoride yer alan çoğu oyundan bile iyi demek mümkün.

Godzilla karakterine ve filmlerine karşı merakınız varsa ve FPS oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Godzilla: Strike Zone mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Godzilla Defense Force

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • SJCAM Zone

    SJCAM Zone uygulaması ile aksiyon kameranızı akıllı telefonlarınızdan yönetebilirsiniz.
  • Comix Zone

    Comix Zone, SEGA'nın çizgi roman stili görseller sunan dövüş oyunu.
  • Striker Zone

    Aksiyon ve macera dolu bir online fps oyunu
  • Godzilla

    Godzilla aynı adlı sinema filminin resmi oyunudur
  • War Cars: Epic Blaze Zone

    Aksiyon dolu araba yarışlarına katılabileceğiniz ve rakiplerinizi parçalamak için farklı silahlar kullanabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Alien Zone Plus

    Veba hastalığı ile mücadele edeceğiz.
  • Monster Strike

    Monster Strike, çek - bırak oynanış stiline sahip canavarlı aksiyon savaş oyunu.