Goldbeards Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Goldbeards Quest klasik bir platform oyunu

Goldbeards Quest eğer mobil cihazınızda keyifli bir macera yaşamak isterseniz oynamaktan zevk alabileceğiniz bir platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirp oynayabileceğiniz bir oyun olan Goldbeards Quest'te içinde cücelerin yer aldığı fantastik bir hikaye bizi bekliyor. Oyunda bütün olaylar cüce krallığında düzenlenen bir kutlamanın ardından başlıyor. Kutlamalara düşkünlükleriyle tanınan cüceler bu partide krallığın bütün içkisini içerek bütün altınını harcıyor. Kraliçe ise bu durum karşısında sadık hizmetkarı Goldbeard'a gidiyor ve ondan yardım istiyor. Kahramanımız da krallığı kurtarmak için karanlık zindanlara dalıyor, kesesini altınla doldurmak için heyecanlı bir maceraya atılıyor.

Goldbeards Quest, Mario tarzi klasik platform oyunlarındaki oynanış yapısına tam anlamıyla sadık kalan bir mobil oyun. 2 boyutlu retro tarzda grafiklere sahip olan oyunda yapmamızgereken şey bize verilen süre içerisinde altınları ve mücevherleri toplayarak bölümleri tamamlamak. Bazı bölümlerde karşımıza zorlu bulmaacalar çıkarken yaratıcılığımızı konuşturmamız gerekiyor.

Goldbeards Quest her yaştan oyun severe hitap etmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beast Quest

    Beast Quest güzel grafikleriyle öne çıkan bir mobil aksiyon oyunu
  • Legacy Quest

    Legacy Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Questy Quest

    Questy Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sea Hero Quest

    Sea Hero Quest, Android işletimine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Nimble Quest

    Nimble Quest, eski Nokia telefonlar üzerinde oynadığımız klasik yılan oyununu bir RPG oyununu dönüştüren oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir Andorid aksiyon oyunudur.
  • Hammer Quest

    Sınırsız koşu oyunları furyasına eklenen Hammer Quest, bu sefer eli balyozlu bir cengaverin kontrolsüz deparını konu alıyor.
  • Epic Empire: A Hero's Quest

    Epic Empire: A Hero's Quest, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecan ve aksiyon dolu bir savaş oyunudur.