Golden Tee Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

9 farklı modda golf deneyimi yaşayacağız.

Mobil spor oyunu olarak yayınlanan ve ücretsiz olarak oyuncuların yüzünü güldürmeye devam eden Golden Tee Golf mobil platformdaki en gerçekçi golf oyunlarından bir tanesidir.

20 milyondan fazla oyuncuya ulaşmayı başaran Golden Tee Golf ile oyuncular gerçekçi bir deneyim yaşayacak, birbirinden farklı turnuvalara katılacak, benzersiz vuruşlar yaparak golf alanında bir kariyer hedefleyeceğiz.

Android ve iOS platformunda oynanmaya devam edilen yapım da turnuvalarda oyunculara büyük ödüller de verilecek. Çeşitli ekipmanları özelleştirme fırsatı da bulacağımız yapım içerisinde çeşitli kıyafet seçenekleri de oyunculara sunuluyor.

Farklı saha tasarımlarının da yer aldığı yapım içerisinde 9 farklı oyun modu yer alıyor. Bu oyun modlarında da oyunculara farklı deneyimler sunuluyor. Bir dizi yeni zorluğu da beraberinde getiren başarılı oyun aldığı yüksek inceleme puanları ile beklentileri verdiğini de gözler önüne seriyor.

Doğukan Çağlakpınar

Golden Tee Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
415.4 MB DOSYA BOYUTU

9 farklı modda golf deneyimi yaşayacağız.

Incredible Technologies tarafından geliştirilen Golden Tee Golf mobil platformda oyunculara gerçekçi bir golf deneyimi sunuyor.

Android ve iOS platformunda 20 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen Golden Tee Golf geniş yelpazesi ile mobil alandaki en başarılı golf oyunlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Oynaması ücretsiz olarak yayınlanan yapım içerisinde birbirinden farklı karakterler yer alıyor. Oyuncular seçtikleri karakteri kişiselleştirebilecek, farklı kostümler giydirebilecek, ekipmanları özelleştirebilecekler.

9 farklı oyun modu eşliğinde oyunculara farklı deneyimler de sunan başarılı yapım farklı turnuvalara da ev sahipliği yapıyor. Oyuncular katıldıkları turnuvalar da birbirinden farklı ödüller de kazanabilecekler.

4.6 gibi bir inceleme puanına sahip olan başarılı yapım geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Micro Golf

    Gerçek zamanlı olarak golf deneyimi yaşayacağız.
  • Golf Ace

    Mobil cihazımızda golf oynayacağız.
  • Golf Inc. Tycoon

    Golf sahasını yöneteceğiz.
  • Micro Golf Masters

    Mobil cihazınızda golf oynayabilirsiniz.
  • PGA TOUR Golf Shootout

    Akıllı telefonumuzda golf oynayacağız.
  • Mini Golf King

    Akıllı cihazımızda golf deneyimi yaşayacağız.
  • Shotonline Golf

    Gerçekçi golf maçlarına çıkabileceğiniz ve güçlü rakiplerle karşılaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Golf Blitz

    Çeşitli engellerden oluşan zorlu parkurlarda eğlenceli golf maçlarına çıkabileceğiniz eşsiz bir oyundur.