Golf Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli engellerden oluşan zorlu parkurlarda eğlenceli golf maçlarına çıkabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara hizmet veren Golf Blitz, ilginç golf sahalarında eğlenceli maçlara çıkabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, golf karakterinizi seçerek zorlu parkurlarda maçlara çıkmak ve topu deliğe geçirerek puan toplamaktır. Oyunda, bilindik golf sahalarının aksine çeşitli engellerden ve çıkıntılardan oluşan ilginç golf sahalarında mücadele edeceksiniz. Topu engellerden kurtararak deliğe ilk sokan siz olmalı ve maçları kazanarak yeni karakterlerin kilidini açmalısınız.

Oyunda 70’den fazla karakter ve farklı renklerde onlarca golf topu yer almaktadır. Dilediğiniz karakteri seçerek maçlara çıkabilir ve puan toplayarak karakterinizi özelleştirebilirsiniz. Oyunu çevrimiçi olarak oynayabilir ve dünyanın çeşitli bölgelerindeki oyunculara karşı mücadele edebilirisiniz. Ayrıca online modda canlı maçlar izleyebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

Mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Golf Blitz, binlerce oyun severin keyifle oynadığı eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Golf Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
116.8 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli engellerden oluşan zorlu parkurlarda eğlenceli golf maçlarına çıkabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Çeşitli engellerin ve tuzakların yer aldığı ilginç golf sahalarında eğlenceli maçlara çıkabileceğiniz Golf Blitz, mobil platformda spor oyunları arasında kendisine yer bulan ve binlerce oyuncunun vazgeçilmezi olan kaliteli bir oyundur.

Çizgi filmi andıran grafikler ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, ilginç karakterlerden dilediğinizi seçerek golf maçlarına çıkmak ve zorlu sahalarda güçlü rakiplere karşı mücadele ederek topu delikten geçirmektir. Oyun online olarak da oynanabilmekte ve dünyanın her yerinden zorlu rakipler sizleri beklemektedir. Ayrıca çevrimiçi özelliği ile tüm dünyada yapılan canlı maçları izleyebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve eğlenceli bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir golf oyunu sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden farklı özelliklere ve yeteneklere sahip onlarca karakter yer almaktadır. Ayrıca rengarenk golf topları ve sopaları bulunmaktadır. Karakterinizi ve malzemelerinizi seçerek maçlara çıkabilir ve topu delikten ilk siz geçirerek maçları kazanabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Golf Blitz, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir spor oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Golf Ace

    Mobil cihazımızda golf oynayacağız.
  • Golf Inc. Tycoon

    Golf sahasını yöneteceğiz.
  • Micro Golf

    Gerçek zamanlı olarak golf deneyimi yaşayacağız.
  • Micro Golf Masters

    Mobil cihazınızda golf oynayabilirsiniz.
  • Golden Tee Golf

    9 farklı modda golf deneyimi yaşayacağız.
  • Mini Golf King

    Akıllı cihazımızda golf deneyimi yaşayacağız.
  • PGA TOUR Golf Shootout

    Akıllı telefonumuzda golf oynayacağız.
  • Shotonline Golf

    Gerçekçi golf maçlarına çıkabileceğiniz ve güçlü rakiplerle karşılaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.