GONALDO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

GONALDO, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

GONALDO, mobil telefonlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Engelleri aşarak yüksek puanlara ulaşmaya çalıştığınız oyunda eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olan GONALDO, farklı mekaniğiyle dikkatimizi çekiyor. Piyasaya çıkardığı popüler oyunlarla bizleri telefonlara kitleyen Percent tarafından geliştirilen GONALDO, yine zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda topu fırlatıyor ve goblinlerden kaçarak puanlar toplamaya çalışıyorsunuz. Tek dokunuş moduyla oynanabilen oyunda dikkatli olmalı ve elinizi çabuk tutmalısınız. Altınları toplayarak ilerlemeli ve arkadaşlarınıza meydan okumalısınız. 

Eğlenceli bir atmosfere sahip olan GONALDO, aynı zamanda reflekslerinizi de test eden bir oyundur. Arkadaşlarınıza ve kendinize karşı oynayabileceğiniz oyunda işinizin bir hayli zor olduğunu söyleyebilirim. Dikkatli olmalı ve engellerden kaçmalısınız. Oyunda puan kazandıkça bazı özelleştirmeler yapabiliyor ve daha farklı bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bağımlılık etkisi bir hayli fazla olan GONALDO oyununu sakın kaçırmayın. Hoş animasyonları ve yüksek kaliteli grafikleriyle GONALDO sizleri bekliyor.

GONALDO oyununu Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

GONALDO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

GONALDO, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

GONALDO, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda goblinlerden kaçmaya ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve harika bir oyun olan GONALDO, piyasaya çıkardığı popüler oyunlarıyla tanınan Percent firmasının yeni oyunudur. Oyun, diğerlerinde olduğu gibi hem becerilerimizi ölçüyor hemde eğlenceli zamanlar geçirmemizi sağlıyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda  bir topu yuvarlanırken goblinlere çarpmamasını sağlıyorsunuz. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda farklı toplar seçebiliyor ve farklı deneyimler yaşayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Tek dokunuş moduyla oynanan GONALDO oyununu sakın kaçırmayın. Zevkli kurgusu ve etkileyici atmosferiyle GONALDO sizleri bekliyor.

Renkli grafiklere ve eşsiz bir atmosfere sahip olan oyunda reflekslerinizi sonuna kadar kullanmanız gerekiyor. En uzun mesafeye ulaşmanız gereken oyunda aynı zamanda karşınıza çıkan altınları da toplamalı ve arkadaşlarınıza meydan okumalısınız. Eğer boş vakitlerinizi değerlendirmek için bir oyun arıyorsanız GONALDO'yu tercih edebilirsiniz. Bağımlılık etkisi de bir hayli yüksek olan oyunu mutlaka denemelisiniz.

GONALDO oyununu iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur