Good Knight Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca savaş karakterinden dilediğinizi seçerek rakiplerinizle ikili savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Bulmacalar ve eşleştirmeler yaparak birbirinden güçlü yüzlerce savaşçı karakterin kilidini açabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz Good Knight Story, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan ücretsiz olarak erişebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafik tasarımı ve aksiyon içeren müzikleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, eşleştirmelerde başarılı olarak puan toplamak ve savaş kahramanlarının özelliklerini geliştirerek ikili mücadeleleri kazanmaktır. Aynı şekle ve renge sahip eşleştirme bloklarını bir araya getirerek eşleştirmeleri başarıyla tamamlamalı ve ihtiyacınız olan özel güçlere ulaşmalısınız.

Oyunda birbirinden farklı özel güçlere ve yeteneklere sahip onlarca savaş kahramanı yer almaktadır. Ayrıca rakibinize karşı kullanabileceğiniz yüzlerce ölümcül savaş aleti ve ekipmanı bulunmaktadır. Dilediğiniz karakteri ve silahı seçerek oyuna başlayabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Mobil platformda masa oyunları arasında bulunan ve yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Good Knight Story, sürükleyici ve macera dolu bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Good Knight Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
154 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca savaş karakterinden dilediğinizi seçerek rakiplerinizle ikili savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Zorlu eşleştirmeler ve bulmacalar yaparak birbirinden güçlü onlarca savaş kahramanının kilidini açabileceğiniz ve rakiplerinize karşı ikili mücadelelerde bulunacağınız Good Knight Story, masa oyunları arasına kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, eşleştirmeleri doğru bir şekilde yaparak puan toplamak ve bu sayede savaş kahramanlarının yeteneklerini geliştirmektir. Aynı renge ve şekle sahip olan eşleştirme küplerini yan yana getirerek bulmacaları çözebilir ve ihtiyacınız olan puanları toplayabilirsiniz. Böylece rakiplerinize karşı daha güçlü karakterlerle savaşabilir ve seviye atlayarak yeni karakterlere ulaşabilirsiniz.

Oyun içerisinde düşmanlarınıza karşı kullanabileceğiniz birbirinden güçlü birçok savaşçı ve silah yer almaktadır. Dilediğiniz karakteri ve savaş aletini seçerek savaşlara katılabilir ve aksiyona doyabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan oyun severlere hizmet veren ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Good Knight Story, sıkılmadan oynayacağınız sürükleyici ve stres giderici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hollywood Story APK

    Hollywood Story APK Android oyununda moda yıldızlarının hayatını deneyimliyoruz. Yıldızlarla dolu, çarpıcı ve muhteşem sokaklara girmeye hazır mısınız?
  • Knight Joust Idle Tycoon

    Ortaçağ savaşlarına katılacağız.
  • Knight of Wind

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Wil Knight

    Korkusuz bir şövalyeyi yöneterek ilginç yaratıklarla savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Star Knight

    Türlü engelleri aşarak aksiyon dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Totem Story Farm

    Zengin bir hikâyeye ortak olacağız.
  • Town Story

    Bulmacalar çözeceğiz
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.