GoodGuide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Sağlıklı beslenmek isteyenlerin alışveriş rehberi olan GoodGuide ücretsiz bir uygulama.

Amerika Birleşik Devleti'nde kısa veya uzun vadeli bir yaşam planlıyorsanız yanınızda bulundurmanız gerekenler arasına GoodGuide isimli bu uygulama da girebilir. Amerika'da bulunan marketlere göre tasarlanmış olan bu uygulama ile sağlıklı ürünlere ulaşıp tedarik etmek istediğiniz şeylerin lokasyonlarına kadar bir sürü bilgiyi elde edebilirsiniz. Uygulama ne yazık Türkiye'de çalışmıyor ve Türkçe dil desteğine sahip değil, ancak mağazadan indirirken herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız.

Ürün yelpazesinin içerisinde bucalacağınız her şey 1'den 10'a kadar uzanan bir sağlık puanı alıyor. Dolayıyısyla bilinçli bir tüketim için zararlı gıdadan uzak durmak istiyorsanız GoodGuide işinize yarayabilir. Envanteri içerisinde da şu an 210,000'den fazla ürün mevcut. Bu ürünler gıdadan başlayıp kişisel bakım ürünlerinden ev temiziliği için kullanılan deterjanlara kadar uzanıyor.

Bilinçli bir tüketici olarak Amerika'daki yaşam kalitenizi artırmak istiyorsanız ücretsiz olarak Android telefon veya tabletinize indirebileceğiniz bu uygulama tam size göre.

Alper Çetiner

GoodGuide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
11.3 MB DOSYA BOYUTU

Sağlıklı beslenmek isteyenlerin alışveriş rehberi olan GoodGuide ücretsiz bir uygulama.

Amerika Birleşik Devletleri dolaylarında kıza veya uzun süreli bir yaşam planlamak istiyorsanız bilinçli bir tüketici olmanın ilk adımı için GoodGuide isimi bu uygulamayı kullanmak isteyebilirsiniz. Amerika'da bulunan market zincilerinin satışa sunduğu ürünler hakkında bilgiler sunan bu uygulama ile merak ettiğiniz her şeyin ne denli sağlıklı olduğunu öğrenebilirsiniz. Uygulamanın belki tek dezantajı Türkiye'de çalışmıyor olması ve Türkçe dili destekelemesi olabilir. Belki ileri bir vadede o noktaya da ulaşırız ama şimdilik ABD için iyi bir seçenek ile karşı karşıyayız.

Ürün yelpazesinde yer alan her şey 1'den 10 puana kadar sağlık kategorisinde derecelenmiş durumda. Böylece envanter içerisinde yer alan 210,000 ürün arasında bilinçli tüketim için tercih etmeniz gerekenler konusunda fikir sahibi olabiliyorsunuz. Bu ürünler gıda grubundan başlayıp kişisel bakım ve ev temizliği deterjanlarına kadar uzanıyorlar. GoodGuide sınırlı bir alanda da olsa başarılı bir işe imza atıyor.

iPhone ve iPad gibi iOS cihazlarınız için tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama Türkiye'deki mağazadan da indirilebiliyor. Amerika'ya gitmeden önce hazırlığınızı buradan da gerçekleştirebilirsiniz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.