Google Allo (APK)

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,830 TOPLAM İNDİRME
13.96 MB DOSYA BOYUTU

Google Allo (APK), Google'ın Android kullanıcılarının beğenisine sunduğu akıllı mesajlaşma uygulamasıdır.

Google Allo, WhatsApp gibi rehberinizdeki kişilerle mesajlaşmak için kullanabileceğiniz bir uygulama. Tabii ki Google’ın imzasını taşımasıyla bazı farklılıklar içeriyor. Sohbet esnasında ihtiyacınız olan bilgiye sohbetten ayrılmadan ulaşmanızı sağlayan, yanıt veren Google asistanın yanı sıra tek kelime yazmadan mesajlaşmanızı sağlayan akıllı yanıt, fotoğraflara çizim yapma, gizli modda sohbet gibi anlık mesajlaşma uygulamalarında görmediğimiz özellikler içeriyor.

Not: "Uygulama 21 Eylül 2016 tarihi itibarıyla kullanıma açılmıştır. Hala telefonunuza indiremiyorsanız, indirme seçenekleri arasında yer alan Google Allo APK dosyasını indirerek uygulamayı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.."

Google’ın anlık mesajlaşma uygulaması Allo’yu telefon numaranızla giriş yaparak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Şu an için sadece Android platformunda indirilmeye sunulan uygulamanın can alıcı özelliği akıllı yanıt sistemi. Uygulama sohbetlerinizi gerçekleştirirken yazdıklarınızı takip ediyor ve zamanla tek bir kelime bile yazmadan yanıtınızı anlayıp öneriler sunuyor. Önerilerin fotoğraflar için de sunulması ise etkileyici.

Google’ın tüm uygulamaları gibi olabildiğince basit, modern tasarımlı arayüze sahip uygulamanın gizli mod özelliği de bulunuyor. Gizli modu açtığınız vakit kişilerinizle aranızda geçen konuşmalar şifreleniyor, sohbetleriniz kaydedilmiyor (sohbet geçmişinize ulaşamıyorsunuz) ve bildirimler gizleniyor.

Erkan Calp

Google Allo (APK)

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME

Google Allo, iPhone kullanıcıları için de indirilmeye açılan akıllı mesajlaşma uygulaması.

Google Allo, iOS ile birlikte yenilenen mesajlaşma uygulamasını beğenmediyseniz alternatif olarak kullanabileceğiniz en iyi uygulama. WhatsApp gibi popüler ücretsiz mesajlaşmaya izin veren uygulamalardan farklı olarak akıllı yanıt sistemine sahip olan ve Google’ın servisleriyle entegre çalışan Allo, iPhone kullanıcıları için de ücretsiz indirilmeye açılmış.

iPhone’un kendi mesajlaşma uygulaması iOS 10 ile birlikte yenilendi ve güzel özellikler kazandı ancak tüm özelliklerini kullanabilmeniz için karşınızdaki kişinin de iPhone kullanıcısı olması gerekiyor. Bu noktada WhatsApp öne çıkıyor ancak Google’ın yeni akıllı mesajlaşma uygulaması Allo, oldukça farklı.

WhatsApp gibi telefon numaranızı girerek ücretsiz üyeliğinizi oluşturup kullanabileceğiniz Google Allo uygulamasında o anda konuştuğunuz mevzuya göre öneriler sunularak mesajlar daha akıcı hale getiriliyor. Örneğin; arkadaşınız köpeğinin fotoğrafını paylaştığında siz daha klavyeyi açmadan çok tatlı – sevimli gibi öneriler çıkmaya başlıyor. Fotoğraf demişken fotoğraflarınıza çizim yapma, büyük emoji ve çıkartmalar göndermeniz mümkün. Ayrıca iPhone’un yenilenen mesajlaşma uygulamasındaki gibi farklı büyüklükte mesajlar gönderebiliyorsunuz.

Tüm anlık mesajlaşma uygulamaları gibi mesajları uçtan uca şifreleyerek korumanın yanı sıra özel bildirimler, belli bir sürenin sonunda otomatik silinen mesajlar özelliğini gizli modda birleştiren Google Allo, Türkçe kullanılabiliyor. En sevdiğim özelliklerinden akıllı yanıtı sadece İngilizce dilde kullanabiliyorsunuz. Google Asistan Türkçe dilde mevcut değil.

Erkan Calp

Google Allo (APK)

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME

Google Allo, internet tarayıcınız üzerinizde kullanabileceğiniz bir anlık mesajlaşma servisidir

Google Allo web servisi eğer mobil cihazınızda Google'ın Allo mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsanız, yazışmalarınızı bilgisayar üzerine taşıyan bir anlık mesajlaşma çözümü.

Google Chrome internet tarayıcınız üzerinden çalışan Google Allo PC sürümü temel olarak WhatsApp Web ile aynı şekilde çalışıyor. Google Allo bilgisayarda nasıl kullanılır sorusunun cevabı olan bu servisi kullanmak için mobil cihazınızdaki Allo uygulaması üzerinden bilgisayarınızda açık olan QR kodunu taratıyorsunuz ve sonrasında bilgisayarınızdan Allo konuşmalarına erişebiliyorsunuz.

Google Allo'nun web servisini kullanabilmek için Allo uygulamasını Google hesabınız ile eşleştirmiş olmanız gerekiyor. Eşleştirmeyi yaptıktan sonra QR kodunu taratabilir, yazışmaya ve mesajlar almaya başlayabilirsiniz. Google Allo web servisi size bildirim de gönderebilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Reply (APK)

    Google'ın yapay zeka akıllı yanıtlama uygulaması ile cevaplanmayan mesaj kalmayacak.
  • Meet (APK)

    Meet Hangouts (APK), Google'ın Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu video konferans uygulaması.
  • WhatsApp APK

    WhatsApp, Android için ücretsiz mesajlaşma ve görüntülü, sesli arama uygulamasıdır. WhatsApp APK veya Google Play'den yüklenebilir.
  • WaRadar APK

    WaRadar APK, WhatsApp çevrimiçi takip programı olarak Google Play'de yerini alan Android uygulaması. WhatsApp online takip uygulaması oldukça popüler.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Google Earth APK

    Google Earth APK android uygulaması, Dünyanın en detaylı yerküre haritasını sunar. Google Earth APK olarak indirilebilir.
  • Discord APK

    Discord APK, topluluk oluşturma ve oyun içi sohbet için kullanabileceğiniz popüler mobil uygulama.
  • Google Play (APK)

    Google Play Store Android uygulama mağazasıdır. Google Play Mağazası, Android oyunları, uygulamaları, filmler, kitaplar içermektedir.