Google Play Movies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
682 TOPLAM İNDİRME

Google Play Filmler, Android telefonlar için film takip uygulamasıdır.

Google Play Filmler, Android işletim sistemine sahip telefonlar ve tabletler için film kiralama ve satın alma uygulamasıdır. Google Play'in bu uygulamasıyla son filmleri anında izleyebilirsiniz.

En sevdiğiniz filmler artık Google Play'de! Android telefon veya tabletinize Google Play Filmler uygulamasını indirerek güncel filmlere düşük ücretlerle sahip olabilirsiniz. Üstelik satın aldığınız veya kiraladığınız filmleri sadece telefonlarda değil Chromecast aracılığıyla HDTV'lerinizde de izleyebilirsiniz. Satın alınan veya kiralanan filmler internet bağlantısı gerekmeksizin her ortamda izlenebilir. Bu nedende yolculuklar sırasında artık sıkılmanıza gerek kalmayacak. Ayrıca henüz uygulamada satışı olmayan filmleri istek listenize ekleyebilir ve film uygulamaya eklendiği anda bildirim alabilirsiniz.

Google Play Filmler uygulamasını Android işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip binlerce filmi izlemeye başlayabilirsiniz.

Murat İşçi

Google Play Movies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Google Play Filmler, iOS işletim sistemine sahip telefon ve tabletler için film takip uygulamasıdır.

Google Play Filmler, iOS işletim sistemine sahip telefonlar ve tabletler için Google'ın kullanıcılarına sunduğu film kiralama ve satın alma uygulamasıdır. 

Vizyona çıkan ama izleyemediğiniz filmler ilk önce bu uygulamada! Lisanslı bir şekilde kullanıcılarına film keyfi yaşatan bu uygulama ile güncel filmlere anında erişim sağlayabileceksiniz. En sevdiğiniz filmleri iOS işletim sistemine sahip telefon veya tabletinizden Google Play Filmler uygulamasını indirerek düşük ücretlerle sahip olabilirsiniz. Satın alınan veya kiralan filmler sadece telefonlarda değil Chromecast aracılığıyla HDTV'lerinizde de izleyebilirsiniz. Satın alınan veya kiralanan filmler uygulama içerisinde indirilerek internet bağlantısı gerekmeksizin her ortamda izlenebilir. Ayrıca henüz uygulamada satışı olmayan filmleri istek listenize ekleyebilir ve film uygulamaya eklendiği anda bildirim alabilirsiniz.

Google Play Filmler uygulamasını iOS işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip binlerce filmi izlemeye başlayabilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZY Play

    Kaliteli fotoğraflar çekebileceğiniz bir uygulama
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Wifi Remote Play

    Wifi Remote Play, Klasik Media Player ve VLC gibi popüler medya oynatıcıları uzaktan yönetebileceğiniz yararlı bir Android kumanda uygulaması.
  • Infinity Play Screen Recorder

    Infinity Play Screen Recorder, Android cihazlarınızda oynadığınız oyunun ekran görüntüsünü kolayca ve kaliteli şekilde kaydetmenizi sağlayan güzel bir uygulama.
  • Digiturk Play

    Digiturk Play, Digiturk’un Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırladığı bir mobil uygulama.
  • Google Play (APK)

    Google Play Store Android uygulama mağazasıdır. Google Play Mağazası, Android oyunları, uygulamaları, filmler, kitaplar içermektedir.
  • Google Play Services APK

    Google Play Services (Google Play Hizmetleri) APK, Google uygulamaları ve Google Play'den uygulamaları güncellemek için kullanılır.
  • Storyboard

    Videolarınızı çizgi romana dönüştürüyor.