Gorogoa

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz yaratıcı bulmacalar, Muhteşem el çizimi oynanış, Benzersiz hikaye anlatımı

Gorogo, 2018’in en iyi Android oyunları listesinde “En Yenilikçi Oyunlar” kategorisinde kendisine yer bulan eşsiz bir bulmaca oyunu. Jason Roberts tarafından elle çizilmiş mükemmel ötesi grafikleri ve hikayesinin yanında söz içermemesiyle dikkat çeken yapımın sunduğu resimli bulmacaları çözerken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

PC platformunun ardından mobile çıkış yapan, Google Play editörlerinin en iyiler listesine aldığı bulmaca türündeki oyun Gorogo, benzersiz oynanışa sahip. Çizimleri yaratıcı şekillerde düzenleyip bir araya getirerek bulmacaları çözüyor, hikayenin ilerlemesini sağlıyorsunuz. Basit bir oyun gibi gözüküyor ancak oynamaya başladığınızda karmaşık yapıda olduğunu anlıyor, bir noktadan sonra hikayenin içinde kayboluyorsunuz.

Erkan Calp

Gorogoa

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
630.2 MB DOSYA BOYUTU

2018'in en iyi iPad oyunu

Gorogoa, Apple’ın 2018 en iyi mobil oyunlar listesinde yer verdiği, yılın iPad oyunu seçtiği yapım. Hem App Store hem de Google Play editörlerinin beğenisini kazanmayı başaran oyun bulmaca türünde.

Benzersiz yaratıcı bulmacalar, etkileyici el çizimi görseller, farklı hikaye anlatımıyla dikkatleri üzerine çeken Gorogoa’da ilerleyiş basit gibi gözükse de oynadıkça hikayede ilerlemekte güçlük çekiyorsunuz. Bulmaca çözmek için yapmanız gereken tek şey; çizimleri bir araya getirerek hikayenin akışını sağlamak. Kutucukları doğru sırayla, doğru şekilde yan yana getirmeyi başardığınızda fotoğraf birden canlanıyor ve daha zorlu sonraki bölüme geçiyorsunuz. Zorluk düzeyi kademeli olarak artan oyunda hiçbir yardımcınız yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?
  • Tricky Taps

    Topu tuzaklardan sıçratın.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Pair Pops

    Pair Pops İndir (Android Oyunu): Yerli mobil oyun geliştiricisi Tiramisu'dan bulmaca oyunu
  • Four Plus

    Türk yapımı süper eğlenceli mobil bulmaca oyunu
  • Criminal Minds: The Mobile Game

    Criminal Minds resmi mobil oyunu