GOTDOLL

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

GOTDOLL, oyuncak yakalama makinesi ile ayıcıkları toplamaya çalıştığınız bir Android oyunu.

GOTDOLL, oyuncak yakalama makinesi ile sevimli ayıcıkları toplayarak ilerlediğimiz bir beceri oyunu. Oyuncakları yakalamak gerçekteki kadar zor olmasa da süre sınırı dengeleri alt üst ediyor. Android telefonda oynarken vakti unutturan oyunun ücretsiz indirilmeye açılması ise harika.

Her yaştan kişinin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm oyuncak makinesi oyununda bölümleri geçmek için 60 saniye içerisinde hedef puana ulaşmamız yeterli oluyor. Tüm oyuncakları toplamak zorunda değiliz. Fazla puan veren oyuncaklar tahmin edeceğiniz üzere çekilmesi zaman alan oyuncaklar. Hedef alırken oyuncakların puanlarına bakmamız hedefe kısa sürede ulaşmamızı sağlıyor.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle küçük ekranlı telefonda da rahat oynanış sunan oyuncak yakalama makinesi oyununda hedefe ulaşmakta zorlandığımız bölümlerde kullanabilmek üzere çeşitli güçlendiriciler de var. Büyük oyuncakları daha hızlı çekme, süre ekleme gibi zor bölümlerde hayat kurtarıcı yardımcılarımız var.

Erkan Calp

GOTDOLL

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

GOTDOLL, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynayabileceğiniz oyuncak yakalama makinesi oyunu.

GOTDOLL, oyuncak makinesi ile ayıcıkları toplayarak ilerlediğimiz beceri odaklı bir mobil oyun. iOS platformuna ücretsiz çıkış yapan oyun, gerçekteki kadar olmasa da eğlenceli oynanış sunuyor. Oyuncak ayıları yakalamak zaman sınırı olması sebebiyle biraz zor olsa da imkansız da değil.

70’den fazla oyuncak ve 10 oyuncak makinesi ile mobil platformdaki en iyi oyuncak makinesi oyunu olduğunu gösteren GOTDOLL, tek dokunuş kontrol sistemine sahip olduğundan hem iPhone hem de iPad’de aynı keyif ve rahatlıkta oynanıyor.

Oyun, bölümlere ayrılmış. Her bölümde toplamanız gereken oyuncak sayısı mühim değil; hedef skora ulaşmaya çalışıyorsunuz. Oyuncakların üzerindeki puanlara dikkat ederek yakalarsanız elbette hedefinize daha kısa sürede ulaşmanız mümkün ancak puanı fazla olanların zor çekilebilir olduğunu belirteyim. Bu noktada çekim hızını artıran, ek süre kazandıran güçlendiricilerinizin olduğunu; kullanımlarının sınırlı olduğunu ve zor kazanıldığını söyleyeyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.