GR-BALL

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

GR-BALL, Android üzerinden oynanan ve sahada duran topu, karşı tarafa atmaya çalıştığınız, klasik ama bir o kadar da eğlenceli oyunlardan bir tanesi.

GR-BALL, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir tür beceri oyunudur. 

Türk oyun geliştiricisi Yako Software tarafından yapılan GR-BALL, klasik olarak tabir edebileceğimiz bir oyun tarzı üzerine kurulu oyunlardan bir tanesi. Daha çok NES ve SNES'de gördüğümüz bu oyun tarzında, ekranın en altında küçük bir platform yer alıyor ve sahada duran topları bu platform ile ileriye atmaya çalışıyoruz. Ancak GR-BALL'da amacımız önümüzde duran kutuları patlamak değil; topu karşıya göndermek.

RESISTANCE modu ile skorlarınızı arkadaşlarınızla paylaşabildiğiniz gibi CLASSİC ve TİME TRİAL modları, oyundaki çeşitliliği arttıran diğer ögelerden. Arkadaşlarınızla oynayacek ve birbirinizle yarışacak bir oyun arıyorsanız, GR-BALL kesinlikle denenmesi gereken oyunlardan bir tanesi olarak karşımızda duruyor. Oyuna dair daha ayrıntılı bilgileri ise hemen aşağıda yer alan fotoğraflara bakarak, alabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Gravity Ball

    Gravity Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Bouncing Ball

    Bouncing Ball, Anroid'de en çok oynanan beceri oyunlarından Bouncy Bits'in hafifletilmiş sürümü.
  • World of Ball

    World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Circle Ball

    Circle Ball, oynadıkça bağımlısı olacağınız Flappy Bird ile aynı yapıda fakat farklı oynanışa sahip bir Android beceri oyunu.
  • Roller Ball 3D

    Roller Ball 3D, dengeye dayalı beceri oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.