Grim Tales: Graywitch

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Grim Tales: Graywitch mobil oyununda kayıp nesneleri ortaya çıkararak hem ailenizi hem de kasabayı kurtarmalısınız.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Grim Tales: Graywitch mobil oyunu, klasikleşmiş Grim Masalları serisinin Graywith adlı bir kasabada geçen yeni serüveninde gizemli bulmacaları çözerek ailenizi kurtarmanız gereken son derece başarılı bir yapımdır.

Big Fish Games tarafından geliştirilen Grim Tales: Graywitch mobil oyununda ilk göze çarpan şey görsel detaylar. Kayıp nesneleri bularak ilerlemeniz gereken oyunda senaryo da oldukça önemli detaylar barındırıyor.

Grim Tales: Graywitch oyununun senaryosuna göre başı belada olan ailenizi kurtarmak size düşüyordur. Stacy Gray ailesinin geçmişini araştırmak için farkında olmadan tuzaklı bir kapıyı açar. Böylece atalarınızdan Victor’un yarattığı bir canavar Graywitch kasabasına kabus olmaya başlar. Şimdi hem ailenizi hem de şehri kurtarmalısınız. Kayıp nesneleri bularak ve verilen görevleri yerine getirerek Grim Tales: Graywitch oyununda başarılı olmaya çalışacaksınız. Keyifle ve sıkılmadan oynayacağınız Grim Tales: Graywitch mobil oyununun deneme sürümünü Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Grim Tales: Graywitch

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Grim Tales: Graywitch mobil oyunu, kayıp eşyaları bularak ailenizi ve Graywitch kasabasını kurtaracağınız bir bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Grim Tales: Graywitch mobil oyunu, efsane haline gelen klasik Grim Masalları serisinden gizemli bir bulmaca oyununu mobil oyun dünyasına sunan keyifli bir bulmaca oyunudur.

Grim Tales: Graywitch mobil oyununda kaliteli grafiklerle desteklenen görsel detaylar hemen ön plana çıkıyor. Big Fish Games’in son derece özenli davrandığı oyunda görselliğe bu kadar önem verilmesi oynanış için çok yararlı olacak zira oyunda karanlık ve tozlu bir atmosferde kayıp nesneleri bulmaya çalışacaksınız. Ancak kaliteli grafiklerle her bir detayı net bir şekilde görebilirsiniz.

Oyununun hikayesine de değinecek olursak, ailesinin geçmişini araştıran Stacy Gray farkında olmadan tuzaklı bir kapıyı açar ve yıllar önce atalarından Victor’un yaratmış olduğu bir canavar serbest kalır. Graywitch kasabasına korku salmaya başlayan canavardan hem ailenizi hem de kasabayı kurtarmalısınız. Gizemli bulmacaları çözerek sır perdesini aralamanız gereken Grim Tales: Graywitch mobil oyununun deneme sürümünü ücretsiz indirebilirsiniz. Ancak 9.99 TL ödeyerek tüm hikayeyi tamamlamanız da mümkün.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grim Tales: Threads of Destiny

    Sır dolu cinayetleri inceleyebileceğiniz eşsiz bir dedektiflik oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Grim Fandango Remastered

    Grim Fandango Remastered klasik macera oyununun yenilenmiş mobil versiyonudur
  • Surface: Lost Tales

    Masallar ülkesiyle gerçek dünya arasında yolculuk edin.
  • Dark Tales 5: Red Mask

    Dark Tales 5: Red Mask, kasaba işlenen cinayetleri durdurmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Tiles & Tales Puzzle Adventure

    Tiles & Tales Puzzle Adventure, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir puzzle oyunu.
  • Grim Tales: Crimson Hollow Collector's Edition

    Aniden ortadan kaybolan genç kızların izini sürerek şüphelileri yakalayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Grim Tales: The Wishes CE

    Gizemli mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için ipucu toplayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Fancy Blast: Cozy Journey to Magic Fairy Tales

    Farklı şekillerden oluşan eşleştirme bloklarının yer aldığı eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.