Groupon

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,145 TOPLAM İNDİRME

Şehirlerdeki en iyi kampanyaları büyük indirimlerle sunan Groupon'ın Android uygulamasıdır.

Yurt içi ve yurt dışında hizmet veren pek çok firmada kullanılmak üzere indirim kuponları sunan günlük fırsat sitesi Groupon’ın Android uygulamasıdır.

Dünya genelinde 500’den fazla şehirde en iyi hizmet, yemek ve satın alma alanlarında, %90’a varan indirimler sunan Groupon’ın Android uygulaması ile birçok kampanyada indirim kazanabilirsiniz. %50 - %90 arasında sunulan indirimlerle trend ürünleri satın alabilir, şehrin en kaliteli restoranunda yerinizi ayırtabilir, rüya tatilinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Android tabletlerle de uyumlu olan Groupon uygulamasında Groupon kampanyalarını satın alabilir ve hemen kullanabilirsiniz. Satın aldığınız tüm kuponları ve son geçerlilik zamanını tek bir yerden görebilirsiniz. Groupon Goods sayesinde ürünleri uygun fiyata satın alabilirsiniz. Beğendiğiniz Groupon kampanyaları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Şehirlerdeki en iyi kampanyaları %90’a varan indirimlerle sunan Groupon’ın Android uygulamasıyla kuponlarınızı mobil cihazınızdan kontrol edin.

Erkan Calp

Groupon

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
311 TOPLAM İNDİRME
35.6 MB DOSYA BOYUTU

Groupon uygulaması ile dünya üzerinde 500'den fazla şehirde geçerli en iyi kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz.

Türkiye’de ŞehirFırsatı adıyla hizmet veren, günlük çeşitli fırsatlar sunan Groupon’ın mobil sürümüdür. Dünya üzerinde şehirlerdeki en iyi kampanyaları en yüksek indirimlerle kullamanızı sağlayan fırsat sitesinin iPhone ve iPad uygulamasında kuponları akıllı telefon ve tabletinizden kontrol edebilirsiniz.

Yurt içi ve yurt dışında hizmet, yemek ve satın alma alanlarında kullanabileceğiniz benzersiz indirimleri mobil cihazınızdan kontrol edebilirsiniz. Tatilden giyime, yemekten eğlenceye birçok fırsattan yararlanabilirsiniz.

%90’a varan Groupon kampanyalarını uygulama içerisinden hızlıca satın alabilir ve doğrudan mobil cihazınızdan kullanabilirsiniz. Yararlandığınız tüm kampanyaları ve geçerlilik sürelerini takip edebilir, en uygun fiyatlı ürünleri karşınıza getiren Groupon Goods’u kullanabilir, etkinliklerinizi görebilirsiniz.

Dünya üzerinde 500’ü aşkın şehirde geçerli indirim kuponlarına ulaşabileceğiniz Groupon’ın iPhone uygulamasını tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Erkan Calp

Groupon

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Groupon Windows Phone uygulaması ile Groupon kampanyalarınızı mobil cihazınızdan kullanabilirsiniz.

Groupon Windows Phone uygulaması ile Groupon’ın sunduğu kampanyalara ulaşabilir ve hızlıca satın alabilirsiniz. Farklı şehirlerde %50 - %90 oranında indirimler sunan fırsat sitesinin kampanyalarını mobil cihazınızdan rahatlıkla takip edebilirsiniz.

En popüler fırsat siteleri arasında yer alan Groupon’ın şehir ve fırsat sayısı her geçen gün artmaktadır. Dünya genelinde 500’den fazla şehirde kullanılabilir olan indirimlerden faydalanmanızı sağlayan firmanın Windows Phone uygulamasıyla kupon satın alabilir ve doğrudan uygulama içerisinden kuponlarınızı kullanabilirsiniz. Satın aldığınız tüm Groupon kuponları –konumlarıyla birlikte- görebilirsiniz.

Windows Phone 8 işletim sistemli bir Windows Phone cihazınıza sahipseniz Groupon’un bulunduğunuz şehirde sunduğu en iyi kampanyaları kilit ekranınızdan takip edebilir, satın aldığınız kampanyaları görebilir ve Groupon’larınız için hatırlatıcı ekleyebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.