Grow Survivor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Clicker oyununda zombileri temizliyoruz.

Grow Survivor, zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz retro aksiyon oyunu. Belli bir süre oynamanın ardından yormaya başlayan clicker oyunlarını zor ve sıkıcı bulmuyorsanız, zombi ordusuyla karşı karşıya getiren bu oyunu oynamanızı isterim.

Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan zombi öldürme oyunu, iki boyutlu clicker türünde ve internetsiz oynanabiliyor. Online mod sunmayan hayatta kalma oyununda zorluk düzeyi bölüm geçtikçe yükseliyor. Neyse ki; bu mücadelede tek başımıza değiliz ve zombilerle aramızda setler var. Yine de sayıları hızla artan zombilere karşı hayatta kalmayı başarmak kolay değil. Ekrana ne kadar seri dokunursak karakterlerimiz o kadar seri ateş ediyor. Dolayısıyla durma, dinlenme lüksünüz yok. Bu arada oyun ilerledikçe çeşitli güçlendiriciler ve öğelerin kilidi açılıyor.

Erkan Calp

Grow Survivor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
187.4 MB DOSYA BOYUTU

Clicker mobil oyunda zombi ordusuna karşı hayatta kalma mücadelesi veriyoruz.

Grow Survivor, iOS cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz retro zombi vurma, öldürme oyunu. Ekrana sürekli dokunmayı zorunlu kılan clicker oyunlardan keyif alıyor ve zombili oyunları seviyorsanız tavsiye ederim. iOS tarafında da ücretsiz indirmeye açılan oyunun internet bağlantısı gerektirmediğini diğer deyişle internetsiz (offline) oynanabilir olduğunu belirtmek gerek.

Mobil platformda retro görsel ve oynanış sunan onlarca hatta yüzlerce zombi oyunundan biri Grow Survivor. Klasik olarak hayatta kalmayı başaran azınlık arasında olarak zombi ordusuyla mücadele ediyorsunuz. Mücadeleye tek başınıza başlasanız da arkadaşlarınız desteğe geliyor. Zombilerle aranızda çit vb. engeller var ancak bu sizi rahatlatmasın; zombilerin sayısı hızla artmakla birlikte ekrana ne kadar seri dokunursanız karakterler o kadar seri ateş ediyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Overkill the Dead: Survival

    Zombi virüsü tüm dünyaya yayılıyor.
  • Flat Zombies APK

    Flat Zombies APK, insanları zombilerden korumaya çalıştığınız, farklı modlar sunan hayatta kalma oyunu. Zombi oyunlarını seviyorsanız Flat Zombies'i kaçırmayın.
  • Zombie Blast Crew

    Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.
  • Don Zombie - Kill the Undead!

    Bölgedeki tüm zombileri temizleyin!
  • Zombie West: Dead Frontier

    Az cephaneyle zombi ordusunu temizlemelisiniz.
  • Don't Touch The Zombies

    Zombilere değerseniz onlardan olursunuz. Dikkat edin!
  • Zombie Gunfire

    Zombie Gunfire Android oyununda şehri zombilerden temizliyorsunuz.
  • Zombie Frontier 4

    Popüler zombili FPS oyunu Zombie Frontier 4, Android Google Play'de!