Grupanya

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
605 TOPLAM İNDİRME
4.4 MB DOSYA BOYUTU

Grupanya Android uygulaması ile bulunduğunuz şehir için sunulan tüm fırsatları takip edebilirsiniz.

Türkiye’nin en iyi yeme-içme mekanlarını, tatil ve eğlence mekanlarını, spor olanaklarını, güzellik ve bakım mekanlarını, etkinlik ve kursları %90’a varan indirimlerle kullanıcılara sunan Grupanya’nın tüm fırsatlarını artık Android telefon ve tabletinizden de takip edebileceksiniz.

İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir illerinden birinde yaşıyorsanız tatile gitmeden, yemeğe çıkmadan, eğlenmeye karar vermeden önce Grupanya’nın bulunduğunuz şehre sunduğu fırsatları incelemeden karar vermeyin.

Grupanya fırsatlarının tümünü tek bir bakışta inceleyebilir veya kategorileri kullanabilirsiniz. Fırsatlara daha rahat ulaşmanızı sağlayan kategoriler arasında yok yok. Yeme-içme, Spa/Welness, Güzellik, Etkinlik – Aktivite – Kurslar, Oteller, Yurt İçi – Yurt Dışı – Günü Birlik Turlar, Mutfak ve Ev Gereçleri, Sağlık ve Spor, Ev Tekstili, Hediyelik… Dilediğiniz fırsatı hemen satın alıp kendiniz kullanabileceğiniz gibi hediye etme şansına da sahipsiniz.

Grupanya mobil uygulaması, fırsatların sunulduğu yeri harita üzerinden de görmenize izin vermektedir. Bunun için her kategori altında bulunan “g” butonuna dokunmanız o kategoride toplanan tüm fırsatları görmeniz için yeterli.

Erkan Calp

Grupanya

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
8.6 MB DOSYA BOYUTU

Grupanya uygulaması ile bulunduğunuz şehrin fırsatlarını inceleyebilir, fırsat kodları satın alabilirsiniz.

Yeme-içme mekanlarından eğlence merkezlerine, güzellik ve bakım mekanlarından spor ve sağlık merkezlerine fırsatlarla dolu internet sitesi Grupanya’nın iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulamasıdır. Yaşadığınız şehri dudak uçuklatan fırsatlarla yeniden keşfetmek için Grupanya’nın mobil uygulamasını hemen indirin.

Grupanya, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Eskişehir’de yaşayan kişilere yönelik çeşitli fırsatlar sunan bir uygulama. Restoranlar, sağlık merkezleri, spor salonları, etkinlikler ve daha onlarca fırsat parmaklarınızın ucunda.

Grupanya’nın şehriniz için sunduğu fırsatlar kategoriler halinde listelenmektedir. İhtiyacınıza en uygun fırsata kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Örneğin; tatile çıkmak istediğinizde otellere, yurt içi ve yurt dışı turlara göz atabilirsiniz. Sevdiğinize hediye almayı düşünüyor, hem bütçenize uygun hem de beğeneceği bir hediye olsun diyorsanız Hediyelik kategorisine bakabilirsiniz. Canınız o gün dışarıda yemek istedi ancak mekan seçiminde zorlanıyorsanız, en gözde restoranlar uygun menüleri ile karşınızda.

Grupanya fırsatlarını hesap oluşturmadan inceleyebilirsiniz, ancak fırsat kodlarını kullanmak ve hediye etmek için üye olmanız gerekmekte. Ana ekranda üst bölümde yer alan “g” simgesine dokunarak üyeliğinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.