Guardian Stone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Guardian Stone mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Guardian Stone eğer güzel görünen ve sürükleyici bir macera sunan bir mobil rol yapma oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir yapım olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Guardian Stone'da fantastik bir dünyaya konuk olmaktayız. Bu dünyada şan, şöhret ve ganimet peşinde koşan kahramanları kontrol ediyoruz. Maceramıza başlarken farklı kahramanları seçerek kendi kahraman takımımızı oluşturuyoruz ve fantastik diyarlarda yol alıyoruz.

Guardian Stone, kılıç ve kalkanın büyüyle buluştuğu, orklarla, ejderhalarla ve titanlar gibi fantastik yaratıklarla savaşabildiğiniz bir oyun. Kahraman takımımızı oluştururken büyücü, savaşçı ve okçu gibi farklı uzmanlıklara sahip kahramanları seçebiliyoruz. Kahramanlarımızın sahip olduğu özel yetenekler rakibimizin zayıflıklarından faydalanmamıza yardımcı olarak bize galibiyet getirebiliyor.

Sıra tabanlı bir savaş sistemi içeren Guardian Stone'un 3 boyutlu grafiklerinin göze hoş göründüğünü söyleyebiliriz.

Can Erdil Şentürk

Guardian Stone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Guardian Stone mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Guardian Stone görünümü ve taktiksel oynanışıyla sizi uzun süre mobil cihazınızın başında tutabilecek bir rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Guardian Stone'da içinde ejderhaların, orkların, titanların ve diğer mitolojik yaratıkların yer aldığı fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz ve bir grup kahramanı yöneterek ganimet ve şöhret peşinde koşuyoruz. Guardian Stone içerisinde 70'e yakın farklı kahraman seçeneğine sahibiz. Kahramanlar farklı uzmanlıklar altında toplanıyorlar. Kimi kahramanlar kılıç ve ağır zırhları kullanmakta ustayken kimi kahramanlar ok ve yayda, kimileri de büyü kullanmakta ustalar. Hangi kahramanları seçtiğimiz ise oyun stilimizi belirliyor.

Guardian Stone'un taktiksel bir oynanış sistemi mevcut. Sıra tabanlı savaşlara katıldığımız oyunda düşmanlarımızla savaşırken hamlelerimizi dikkatli bir şekilde planlamamız, rakibimizin zayıflıklarını ve güçlü yönlerini dikkate almamız gerekiyor. Kahramanlarımızın sahip oldukları kendilerine has yetenekler ise bize avantaj kazandırarak oyunu kolaylaştırıyor.

Guardian Stone'un güzel grafiklere sahip olduğu söylenebilir. Oyunu dilerseniz tek başınıza, dilerseniz diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stone of Life

    Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.
  • Stone Age Begins

    Stone Age Begins, dinozorları yakalayıp eğittiğiniz Türkçe dil destekli Android oyunu.
  • Guardian Cross

    Guardian Cross, Android cihazlarınız üzerinde diğer oyunculara karşı çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz savaş kartlı rol yapma oyunudur.
  • Guardian Tales APK

    Guardian Tales APK, android için popüler rol yapma oyunu.
  • Age Of Stone: Survival

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • Guardian Knights

    Takımını kur ve taktiksel RPG savaşları yapın.
  • Heroes Guardian - Dark Genesis

    Yeraltı dünyasının karanlık lordunu sadece sen durdurabilirsin!
  • Haunted Legends: The Stone Guest

    Esrarengiz mekanlarda sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.