Guardians of the Galaxy LWP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Guardians of the Galaxy LWP, popüler Marvel oyunlarından bir tanesi olan Guardians of the Galaxy oyunu için özel olarak hazırlanan bir Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.

Guardians of the Galaxy LWP, Android cihazlarınız üzerinde kullanabilmeniz için geliştirilen bir Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır. Özellikle Marvel hayranlarının ilgisini çekebilecek olan uygulama popüler oyun Guardians of the Galaxy'e ait ekran görüntülerindne oluşmaktadır.

Uygulamayı özel kılan ve diğer benzer canlı duvar kağıdı uygulamalarındna ayıran en önemli özelliği, mobil cihazınızın kullanımına göre farklı tepkiler verebilmesidir. Örneğin cihazınızın şarjının bittiğini duvar kağıdı üzerinden anlayabilirsiniz.

Farklı kullanıcı profilleri dikkate alınarak geliştirilen uygulama mesaj ve arama bilgilerini görüntüleme izni içeriyor. bunun nedeni ise ekranların daha iyi bir şekilde özelleştirilebilmesidir.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirebilmenize rağmen, duvar kağıtlarını kullanabilmek için ödeme yapmalısınız. Uygulama ile birlikte sadece tek bir canlı duvar kağıdı ücretsiz olarak sunulmaktadır. Ayrıca uygulamanın Premium özelliklerinin kilidini açarsanız kaçırdığınız aramaları ve mesajları da duvar kağıdı üzerinden farkedebilirsiniz.

Sizde farklı ve kendi zevklerinize özel bir canlı duvar kağıdı kullanmak istiyorsanız Guardians of the Galaxy LWP uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize mutlaka indirmenizi öneriyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon

    Guardians of the Galaxy'de kendi takımımızı kurup son derece güçlü bir silahın düşman eline geçmesine engel olmaya çalışıyoruz.
  • Galaxy S3 Karahindiba LWP

    Galaxy S3 Karahindiba LWP, Android cihazlarınızın arka planında Samsung Galaxy S3 modelinin varsayılan arkaplanını kullanabileceğiniz güzel bir uygulamadır.
  • Guardians of the Skies

    Guardians of the Skies oldukça kaliteli grafiklere sahip olan bir uçak savaşı oyunu
  • Amaranthine Voyage: Legacy of the Guardians

    Büyüleyici bir ülkede macera dolu serüvenlere atılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • 3D Turkey Flag LWP

    Android 3D Turkey Flag LWP uygulamasıyla cihazınızda Türk Bayrağına yer verin.
  • Guardians of Valor

    Guardians of Valor mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Guardians of Haven: Zombie Apocalypse

    Guardians of Haven: Zombie Apocalypse, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz zombi oyunu.
  • Heroes of the Storm Dashboard

    Heroes of the Storm Dashboard Blizzard'ın yeni çıkacak olan MOBA oyunu Heroes of the Storm hakkındaki en güncel bilgilere ulaşmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulamadır.