Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME

Guardians of the Galaxy'de kendi takımımızı kurup son derece güçlü bir silahın düşman eline geçmesine engel olmaya çalışıyoruz.

Guardians of the Galaxy hem iOS hem de Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için sunulan keyifli bir savaş oyunudur. Gerçek zamanlı takım savaşları üzerine kurulu olan bu oyunda dünyayı korumak bize düşüyor.

Son derece tehlikeli olan The Universal Weapon adı verilen silahın yanlış ellere geçmesini engellemek için çıktığımız bu mücadelede takımımıza alabileceğimiz 25 farklı karakter bulunuyor. Bu karakterlerin hepsi farklı özelliklere sahip ve her birini dilediğimiz gibi güçlendirebiliyoruz.

Toplamda 60 bölüme sahip olan oyunda her bölümde farklı düşmanlarla karşılaşıyoruz ve silahın onların eline geçmemesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ana hikayeden biraz uzaklaşmak isterseniz arena modunu deneyebilirsiniz.

Çarpıcı grafikler, animasyonlar ve bu görsel şölenle uyumlu bir şekilde tasarlanmış ses efektleri, oyundan alınan keyif artıran fatörler arasında gösterilebilir. Marvel karakterlerini içeren oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız Guardians of the Galaxy mutlaka göz atmanız gereken oyunlar arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon keyifli yapısıyla dikkat çeken bir Marvel oyunudur.

Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon, Marvel hayranlarının severek oynayacakları bir oyun. Ücretli olarak indirilebilen bu oyunda daha sonra sürpriz satın almalar yer almıyor. Bir kere alıyor ve bir daha ödeme yapmıyorsunuz. Dahası, oyunu oynamak için internet bağlantısına da gerek duyulmuyor.

Star-Lord, Rocket, Groot, Gamora ve Drax gibi karakterlerin yer aldığı oyunda The Universal Weapon olarak adlandırılan silahın yanlış ellere geçmesine engel olmaya çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda ne gerekiyorsa onu yapmalıyız.

25 karakterin sunulduğu oyunda bu karakterlerin her birinin kendine has özellikleri bulunmakta. Buna ek olarak takımınızda yer alan karakterlerin güçlendirme ve geliştirme işlemlerini de siz yapıyorsunuz. Bu sayede takımınızdaki karakterleri güçlendirebilir ve rakiplere karşı büyük avantaj elde edebilirsiniz. 60’tan fazla bölüme sahip olan oyunda gerçek zamanlı savaşlara konuk oluyor ve rakiplerimizi bir bir yenerek silahın güvenli ellerde olduğundan emin oluyoruz.

Marvel karakterlerinden ve bu karakterlerin üzerine kurulan oyunlardan keyif alıyorsanız Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon’ı oynamanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guardians of the Galaxy LWP

    Guardians of the Galaxy LWP, popüler Marvel oyunlarından bir tanesi olan Guardians of the Galaxy oyunu için özel olarak hazırlanan bir Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Guardians of the Skies

    Guardians of the Skies oldukça kaliteli grafiklere sahip olan bir uçak savaşı oyunu
  • Amaranthine Voyage: Legacy of the Guardians

    Büyüleyici bir ülkede macera dolu serüvenlere atılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Call of Guardians

    Guardian olun, çağrıya cevap verin ve oyuncularla çarpışın.
  • Weapon Chicken

    Weapon Chicken ilgi çekici bir aksiyon oyunudur
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • EverRun: The Horse Guardians

    At yetiştireceğiz.
  • The House of the Dead: Overkill - LR

    The House of the Dead: Overkill - LR heyecanlı bir FPS oyunudur.