Guardians of Valor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Guardians of Valor mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Guardians of Valor güzel bir görünümü heyecanlı bir oynanışla birleştirmeyi başarabilen bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz tower defence - kule savunma oyunu türünde bir strateji oyunu olan Guardians of Valor'da toprakları düşman tarafından saldırıya uğrayan bir krallığın hikayesine tanık oluyoruz. Biz bu krallığın askeri güçlerinin komutanı olarak krallığın savunmasını sağlamak ve istilacıları geri püskürtmekle görevliyiz. Bu iş için düşmanların bize saldırdığı bölgelere savunma kulelerini stratejik bir şekilde yerleştirmemiz gerekiyor.

Guardians of Valor'da sahip olduğumuz savunma kulelerini düşmanları yok ettikçe geliştirebiliyoruz. Oyunda farklı kule türlerine sahibiz. Bu kuleler belli dezavantajlara ve avantajlara sahipler. Bu nedenle topraklarımıza saldıran düşmanlara göre doğru kuleleri kullanmamız gerekiyor. Savaş alanında kullanacağımız kahramanlar ise hızlı düşmanları yavaşlatmamıza ve kulelerimizle onlara daha çok hasar verebilmemize yardımcı oluyor.

Guardians of Valor oldukça güzel graifklere sahip olan bir mobil oyun. Oynanış da oldukça heyecanlı. Eğer boş vakitlerinizi değerlendirmek için güzel bir mobil oyun arıyorsanız Guardians of Valor'u tavsiye edebiliriz.

Can Erdil Şentürk

Guardians of Valor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Guardians of Valor ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur

Guardians of Valor eğer "kule savunma oyunu" türünü seviyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir tower defence oyunu olan Guardians of Valor'da fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz ve sınırları düşmanlar tarafından istila edilmek üzere olan bir krallığı kurtarmaya çalışıyoruz. Bu fantastik dünyada krallığı kurtarmak için düşmanların geçiş yollarına savunma kulelerimizi inşa etmemiz ve bu kuleleri geliştirerek giderek güçlenen düşmanlara karşı etkili hale getirmemiz gerekiyor.

Guardians of Valor'da savunma kulelerimiz farklı yeteneklere ve dezavantajlara sahip oldukları için onları ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirmemiz gerekiyor. Dalgalar halinde üzerimize saldıran düşmanlar da çeşitlilik gösterebiliyor. Kimi düşman daha hızlıyken kimileri daha yavaş olabiliyor; fakat daha yüksek hasar verebiliyorlar. Savaş alanında kullanacağımız kahramanlar düşmanlarımıza karşı bize zaman kazandırabiliyor.

Unreal Engine 4 grafik motoruyla hazırlanan Guardians of Valor sahip olduğu yüksek grafik kalitesiyle sunduğu eğlenceli yapıyı güzel bir görünümle birleştirmeyi başarıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guardians of Haven: Zombie Apocalypse

    Guardians of Haven: Zombie Apocalypse, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz zombi oyunu.
  • Arena of Valor

    Arena of Valor, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz MOBA oyunu.
  • Road to Valor: World War II

    En güçlü orduyu kurup düşman üssünü dağıtın!
  • Guardians of the Galaxy LWP

    Guardians of the Galaxy LWP, popüler Marvel oyunlarından bir tanesi olan Guardians of the Galaxy oyunu için özel olarak hazırlanan bir Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Brave Guardians

    Brave Guardians kule savunma oyunu türünde bir mobil oyundur
  • Guardians of the Skies

    Guardians of the Skies oldukça kaliteli grafiklere sahip olan bir uçak savaşı oyunu
  • Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon

    Guardians of the Galaxy'de kendi takımımızı kurup son derece güçlü bir silahın düşman eline geçmesine engel olmaya çalışıyoruz.
  • Tiny Guardians

    Kule savunma mekaniklerini RPG karakterleriyle oynadığınız son derece eğlenceli bir oyun.