Guitar - real games &lessons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

İstediğin gitarı seç ve çalmaya başla.

Guitar - real games &lessons oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir müzik uygulamasıdır.

Müzik ruhun gıdasıdır. Müziğin ve ritmin olmadığı yerde sanattan ve estetikten bahsedilemez. Hatta kimileri için müzik hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Mükemmel titreşimleri seslere oradan da nota ve şarkılara dönüştüren müzik aletleri hayatı güzelleştiriyor. Onları çalmayı başarabilen insanlarda ise iyi bir müzik kulağı olduğuna inanıyorlar. Çünkü bu gerçekten de yetenek gerektirecek bir iş. 

İşte bu yeteneğiniz dijitale taşıyararak seçeneklerinizi artırabilir ve dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz gitarlarla süsleyebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde gerçeğinden farksız şekilde gitar çalabilirsiniz. Bütün bu gitar çeşitlerine gerçek hayatta sahip olamazsınız fakat bu uygulama sayesinde ayağınıza gelebilir. Kendi müziğiniz oluşturabilir notalarla harikalar yaratabilirsiniz. Ayrıca binlerce şakı dersi sayesinde her türden şarkıyı öğrenerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Dersler kolaydan zora şeklinde sıralandığı için öğrenirken eminim ki hiç zorlanmayacaksın.

Bu uygulama sayesinde yanında sürekli müzik aleti taşımana da gerek yok. Hem hafif hem de küçük. Sen de sanal gitar çalarak eğlenmek istiyorsan uygulamayı hemen indirebilirsin.

Uygulamayı Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

Guitar - real games &lessons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
258 MB DOSYA BOYUTU

İstediğin gitarı seç ve çalmaya başla.

Guitar - real games &lessons oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir müzik uygulamasıdır.

Müzik ruhun gıdasıdır. Müziğin ve ritmin olmadığı yerde sanattan ve estetikten bahsedilemez. Hatta kimileri için müzik hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Mükemmel titreşimleri seslere oradan da nota ve şarkılara dönüştüren müzik aletleri hayatı güzelleştiriyor. Onları çalmayı başarabilen insanlarda ise iyi bir müzik kulağı olduğuna inanıyorlar. Çünkü bu gerçekten de yetenek gerektirecek bir iş. Bunu başararak kendini geliştirebilir hatta profesyonelleşebilirsin. Yeter ki başarmak için gayret et.

İşte bu yeteneğiniz dijitale taşıyararak seçeneklerinizi artırabilir ve dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz gitarlarla süsleyebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde gerçeğinden farksız şekilde gitar çalabilirsiniz. Bütün bu gitar çeşitlerine gerçek hayatta sahip olamazsınız fakat bu uygulama sayesinde ayağınıza gelebilir. Kendi müziğiniz oluşturabilir notalarla harikalar yaratabilirsiniz. Ayrıca binlerce şakı dersi sayesinde her türden şarkıyı öğrenerek kendinizi geliştirebilirsiniz. 

Bu uygulama sayesinde yanında sürekli müzik aleti taşımana da gerek yok. Hem hafif hem de küçük. Sen de sanal gitar çalarak eğlenmek istiyorsan uygulamayı hemen indirebilirsin.

Uygulamayı iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Guitar

    Real Guitar, adından da anlaşılacağı üzere mobil cihazları üzerinde boş zamanlarını gitar çalarak değerlendirmek isteyenlerin kullanabileceği ücretsiz bir uygulama.
  • Real Guitar Free

    Android akıllı telefon ve tabletinizde istediğiniz gibi gitar çalabilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Fender Guitar Tuner

    Fender Guitar Tuner uygulamasıyla gitarınızı kolayca akort edebilirsiniz.
  • Guitar Tuner Free

    Guitar Tuner Free, adından da anlayacağınız gibi gitarlarınızı ücretsiz olarak akort etme fırsatı bulacağını yararlı bir gitar uygulaması.
  • Pro Guitar Tuner

    Telli enstrümanlarınız varsa Pro Guitar Tuner uygulamasından yararlanarak akort işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • Tune Your Guitar

    Tune Your Guitar ile kolayca gitarınızı veya ukulelenizi akort edebilirsiniz
  • CLASSICAL GUITAR TUNER

    CLASSICAL GUITAR TUNER ile gitarınızı kolayca akort edebilirsiniz
  • R-Rock Guitar

    R-Rock Guitar, Android cihazlarınız üzerinde rock gitar çalmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.