Gum Fly

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Dev bir zombiyle gökyüzüne sakız fırlatarak tüm yiyecekleri toplayabileceğiniz ilginç bir oyundur.

Dev bir zombi karakterini yöneterek etrafta yer alan tüm yiyecekleri toplayabileceğiniz Gum Fly, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, devasa boyuttaki bir zombi karakterini kontrol ederek çevredeki tüm yiyecekleri toplamak ve zombinin karnını doyurmaktır. Bunu yapmak için karakterinizin ağzında yer alan sakızı olabildiğince uzağa fırlatarak gökyüzünde yer alan yiyeceklerin sakıza yapışmasını sağlamalısınız. Bu sayede sakız yol aldığı süre boyunca kendisine çarpan tüm insanları ve objeleri toplayarak size getirir. Sizde topladığınız bu yiyeceklerle açlığınızı gidererek puan kazanabilirsiniz. Farklı konusu ve ilginç tasarımı ile sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı zombi karakteri ve gökyüzüne fırlatabileceğiniz rengarenk sakızlar yer almaktadır. Dilediğiniz sakızı seçebilir ve yiyecek toplamaya başlayabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan Gum Fly, ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Gum Fly

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
235.8 MB DOSYA BOYUTU

Dev bir zombiyle gökyüzüne sakız fırlatarak tüm yiyecekleri toplayabileceğiniz ilginç bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Gum Fly, dev bir zombiyi yöneterek etrafınızdaki yiyecekleri toplamak için çeşitli aksiyonlara gireceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve kaliteli ses efektleri ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, kontrol ettiğiniz dev zombi karakteri ile gökyüzündeki tüm yiyecekleri toplayarak karakterinizin açlığını gidermek ve puan kazanmaktır. Zombinin ağzında yer alan sakızı olabildiğince uzak mesafeye fırlatarak gökyüzündeki tüm objelerin sakıza yapışmasını sağlamalısınız. Attığınız sakız karşısına gelen her şeyi kendisine yapıştırır ve size getirir. Bu sayede karnınızı doyurabilir ve görevleri tamamlayarak seviye atlayabilirsiniz.

Oyunda birbirinden ilginç görünüme sahip onlarca zombi karakteri ve gökyüzüne fırlatabileceğiniz farklı renklerde birçok sakız yer almaktadır. Puan toplayarak yeni sakızların kilidini açabilir ve dilediğiniz seçerek oyuna başlayabilirsiniz.

Oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan ve gün geçtikçe daha fazla oyun severin ilgisini çeken Gum Fly, ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fly Sky High

    Gökyüzüne çıkarken karşınıza gelen tüm engelleri geçin.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Boxie

    Sevimli hayvanlar ile mini oyunlar oynayacağız.
  • Burger Clicker

    Hamburger kralı olacağız.
  • Candy Farm

    Kendi fantastik tatil kasabamızı inşa edeceğiz.