Gumballs & Dungeons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Gumballs & Dungeons, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Gumballs & Dungeons, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bir tür hayatta kalma oyunu olan Gumballs & Dungeons, arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur.

Muhteşem bir macera oyunu olan Gumballs & Dungeons, uzun bir yolculuğa çıktığınız ve hayatta kalmaya çalıştığınız bir oyun olarak dikkat çekiyor. Sihirli ormanı, bilgenin kulesi, Drakula'nın kalesi gibi mistik adları içeren 12'den fazla oyun haritasının yer aldığı oyunda saklı nesneleri de bulmanız gerekiyor. Kendi filonuzu kurup Şeytani Baş Karakteri'ni yenmeli ve liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmalısınız. Oyunda kendi birimlerinizi kurmalı ve onları en iyi şekilde yönetmelisiniz. Stratejik taktikler geliştirerek rakiplerinizi devirmeli ve arkadaşlarınıza meydan okumalısınız. Oldukça eğlenceli ve bir o kadar da zorlu bir oyun olan Gumballs & Dungeons sizleri bekliyor. 

Gumballs & Dungeons oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Gumballs & Dungeons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
168 MB DOSYA BOYUTU

Gumballs & Dungeons, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Gumballs & Dungeons, iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir rol yapma oyunudur. Birimlerinizi inşa edip rakiplerinizde mücadele ettiğiniz oyunda uzun bir yolculuğa çıkıyorsunuz.

Mistik bir yolculuğa çıktığınız bir macera oyunu olan Gumballs & Dungeons, zorlu bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor. Birbirinden zorlu 12'den fazla haritada gerçekleşen oyunda sihirli orman, Drakula'nın kalesi ve bilgenin kulesi gibi mistik mekanlarda saklanmış nesneleri bulmaya çalışıyor ve aynı zamanda rakiplerinize karşı mücadele veriyorsunuz. Kendi filonuzu kurup düşmanlarınızla savaştığınız oyunda birimlerinizi sürekli olarak geliştirmeli ve savunmanızı güçlendirmelisiniz. Stratejik taktikler geliştirmeniz gereken oyunda eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz. Zorlu bir oyun olan Gumballs & Dungeons'da macera ve aksiyon bitmiyor. 

Gumballs & Dungeons oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Demons & Dungeons

    Demons & Dungeons başarılı bir RPG oyunudur
  • Tiny Dangerous Dungeons

    Mobil cihazınızdan oynayabileceğiniz en eğlenceli platform oyunlarından bir olan Tiny Dangerous Dungeons Game Boy hayranlarını sevindirecek bir çalışma.
  • World of Dungeons

    World of Dungeons ile amansız zindanların dünyasına adım atın, kendi savaşçı takımınızı oluşturun ve onları güçlü eşyalarla donatın. Bu zorlu maceraya mutlaka katılın.
  • Knights & Dungeons

    Kendi şövalyeniz ile bir maceraya başlayın.
  • Minecraft Dungeons Mobile APK

    Minecraft herkesin sevdiği bir oyundur. Oyunun birçok modu ve birçok türü de bulunmaktadır. Bu oyunlar arasında Minecraft Dungeons da bulunmakta. 
  • Mini Dungeons

    Mini Dungeons ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon-rol yapma oyunudur
  • Super Dangerous Dungeons

    Super Dangerous Dungeons keyifli bir mobil platform oyundur
  • Bloody Dungeons

    Bloody Dungeons güzel grafikleri ile öne çıkan hack and slash tarzında bir oyundur