Güncel Bilgiler 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

KPSS'ye hazırlanıyorsanız, genel kültür seviyenize büyük katkısı olacak birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

KPSS’ye hazırlananlar ve genel kültür konularına göz atmak isteyenlerin faydalanabileceği Güncel Bilgiler 2015 uygulaması ile birçok konuda bilgi içeren başarılı bir uygulama.

Atatürk ile ilgili bilgiler, Cumhurbaşkanları, Başbakanlar, Uluslararası kuruluşlar, önemli güncel gelişmeler, silah sanayii, kabine üyeleri, Cannes film festivali, Oscar ödülleri, Cumhurbaşkanlığı kültür ve sanat ödülleri, UNESCO, Dünya’nın 7 harikası, somut olmayan kültürel miraslar, ilklerin sahibi kadınlar, vize uygulamaları ve projeler gibi birçok kategoriye sahip olan uygulamada, aklınıza gelebilecek her türlü güncel bilgiye anında ulaşabilirsiniz. İnternet bağlantısı olmadan da çalışabilen uygulamada, çeşitli konulara kategoriler aracılığıyla ulaşabileceğiniz gibi maddeler halinde ulaşabilmeniz de mümkün.

Güncel bilgiler ekranında sunulan bilgileri okuduktan sonra, sayfadan çıkmanıza gerek kalmadan önceki ve sonraki butonlarıyla ilerleyebiliyorsunuz. Bilgileri görsellerle süsleyerek, daha akılda kalıcı hale getiren uygulama bildirimleri açık konuma getirerek çeşitli konularda bilgi alabilirsiniz. KPSS’ye hazırlananlar için çok faydalı olacağını düşündüğüm Güncel Bilgiler 2015 uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KPSS Güncel Bilgiler 2016

    KPSS Güncel Bilgiler 2016, KPSS'de çıkabilecek sorular hakkında en güncel bilgileri sunan yararlı bir Android KPSS uygulaması.
  • 2016 KPSS Güncel Bilgiler

    2016 KPSS Güncel Bilgiler mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir KPSS hazırlık uygulamasıdır
  • KPSS 2014 Güncel Bilgiler Full

    KPSS 2014 Güncel Bilgiler Full, memur olabilmek için azimle çalışan Android kullanıcılarına yardım edebilmek için özenle hazırlanmış ücretsiz bir uygulamadır.
  • KPSS Güncel Bilgiler

    Kpss sınavı için hazırlanmış deneme sınavları soru ve cevaplarına ulaşabilmeniz için hazırlanmış Android uygulamasıdır.
  • Üsküdar Üniversitesi

    Üsküdar Üniversitesi uygulamasıyla güncel duyuruları ve notlarınızı takip edebilirsiniz.
  • DPUMobil

    DPUMobil uygulamasında güncel haberler ve duyurulardan haberdar olabilir, öğrenci bilgi sistemine erişebilirsiniz.
  • İTÜ Mobil

    İTÜ Mobil uygulamasıyla güncel haberleri ve duyuruları takip edebileceğiniz gibi not ve sınav bilgilerinize de ulaşabilirsiniz.
  • İÜ Kampüs

    Üniversitenizdeki hizmetlerden faydalanmak, güncel duyurulardan ve etkinliklerden haberdar olmak için İÜ Kampüs uygulamasını kullanabilirsiniz.