Gungun Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Gungun Online, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sıra tabanlı strateji oyunları arasında.

Gungun Online, sıra tabanlı online strateji oyunlarından hoşlananların kaçırmaması gereken bir oyun. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunu detay içerdiğinden tablet ve phablette oynamanızı tavsiye ederim.

Çizgi filmleri anımsatan görselleriyle her ne kadar ilk bakışta küçük yaşta oyunculara hitap ettiği izlenim uyandırsa da yetişkinlerin de keyif alarak oynayacağını düşündüğüm bu oyunda 1’e 1 veya 2’ye 2 online savaşlara giriyorsunuz.

İster arkadaşlarınızla isterseniz de dünya genelinde tanımadığınız oyuncularla karşı karşıya geldiğiniz oyunda Anime karakterler ve ilginç araçlarını kontrol ediyorsunuz. Amacınız fazla büyük olmayan platformda ağır silahlarınızı kullanarak düşmanlarınızı indirmek. Sıra tabanlı oynanış hakim olduğundan hamlenizi yapmadan doğuracağı sonuçları hesaplamanız gerekiyor.

Erkan Calp

Gungun Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
173 MB DOSYA BOYUTU

Gungun Online, iPhone ve iPad'de oynanabilir online strateji oyunları arasında.

Gungun Online, Anime karakterlerin yer aldığı sadece online oynama seçeneği sunan strateji oyunu. iOS platformunda da ücretsiz karşımıza çıkan yapımda arkadaşlarımızla veya tanımadığımız dünya genelinde oyuncularla savaşıyoruz.

Teke tek veya 2’ye 2 oynama imkanı veren online strateji oyununda seçebildiğimiz 14 savaşçı ve 8 araç bulunmakta. Hem karakter hem de kullandıkları araçların ilginç görünüme sahip olduklarını söylemeden geçemeyeceğim. Görsel çizgileri de karakterlerle bütünleşecek şekilde özenle hazırlanmış.

Ağır silahlarla karşımızdaki düşmanları teker teker geldikleri noktaya göndermeye çalıştığımız oyunda sıra tabanlı oynanış mevcut. Yani silah seçimimizi yapıp düşmana ateşlediğimizde devamını getiremiyoruz. Karşılıklı atışmalar sonucunda toprağın üstünde kalmayı başaran oyuncu elbette kazanıyor ve zaferle sonuçlanan her savaş sonrası karakterler biraz daha güçleniyor.

Erkan Calp

Gungun Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Gungun Online, Windows Phone platformunda keyifli oynanış sunan online strateji oyunlarından biri.

Gungun Online, Windows Phone platformunda ücretsiz olarak oynanabilen online strateji oyunları arasında sanırım en fazla saranı. Görselleriyle her ne kadar büyüklere hitap etmediği izlenimi uyandırsa da oynanış tarafında böyle olmadığını gösteriyor.

Sadece online oynama seçeneği sunan savaş oyununda rakiplerimizi arkadaşlarımız ve dünya genelinde oyuncular arasından seçebiliyoruz. 1’e 1 veya 2’ye 2 savaş yapma şansına sahibiz. Seçebildiğimiz 14 kahraman ve kullanabildiğimiz 8 yardımcımız bulunmakta. Gerek karakterler gerekse de yardımcıların Japon çizgi filmlerinden kopup gelmiş görünümleri var.

Savaşlarda başarıya ulaştıkça yeni karakterlerin dahil olduğu ve karakterlerin yeteneklerini geliştirebildiğimiz oyunda seviye sistemi mevcut ve sıra tabanlı oynanış hakim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Critter Clash

    Hayvanlardan takım kurup online mücadele ediyorsunuz.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • fungi.game

    Zevkli ve eğlenceli bir online strateji oyunu
  • Boom Day

    Kart tabanlı gerçek zamanlı online oyun
  • Firstborn: Kingdom Come

    Harika kurgusu ve heyecan verici atmosferiyle dikkat çeken bir strateji oyunu
  • OutLaw: Kanunsuzlar Arenası

    OutLaw: Kanunsuzlar Arenası İndir (Android Oyunu): Ücretsiz gerçek zamanlı PvP
  • Galactic Frontline

    Online uzay savaş oyunu
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu