Gunslinger: Zombie Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Aksiyon ve macera dolu bir hayatta kalma oyunu

Gunslinger: Zombie Survival, Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Hayatta kalma üzerine kurulmuş eğlenceli ve sürükleyici bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Gunslinger, zombilerle mücadele ettiğiniz bir oyundur. Farklı karakterleri kontrol edebileceğiniz ve farklı silahların kilitlerini açabileceğiniz oyunda 3 farklı oyun modu yer alıyor. 20'den fazla silahı kullanarak kendi kampınızı savunabileceğiniz oyunda keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Benzersiz bir kurguya sahip olan oyunda hayatta kalmak için çabalıyorsunuz. Karakterinizi ölümcül virüslere karşı da korumanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. İnternet bağlantısına gerek duymadan da oynanabilen oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Gunslinger sizleri bekliyor.

Gunslinger oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Gunslinger: Zombie Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
410 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Gunslinger: Zombie Survival, iOS tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Aksiyon ve macera dolu bir atmosfere sahip olan Gunslinger: Zombie Survival, zombiler arasında hayatta kalmaya çalıştığınız bir oyundur. Benzersiz bir kurguya sahip olan oyunda farklı karakterleri kontrol edebiliyor ve kampınızı korumak için mücadele ediyorsunuz. Hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz oyunda farklı silahları da kullanabiliyorsunuz. 20'den fazla silaha sahip olan oyunda ölümcül virüslere karşı da dikkat etmeniz gerekiyor. İnternet bağlantısına gerek duymadan da oynanabilen oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Gunslinger sizleri bekliyor. Gelişmiş kontrollere ve kaliteli görsellere sahip olan oyunda savaş atmosferini yaşayabiliyorsunuz.

Gunslinger oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Rollerz

    Harika deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu
  • Zombie Survival

    Zombie Survival Android Oyunu: İnternetsiz hayatta kalma oyunu
  • Zombie City:Survival War

    Zombie City:Survival War, zombileri öldürerek ilerlediğiniz Android arcade oyunu.
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Zombie Crisis

    Her tarafı zombiler sarmış durumda. Kahramanımızı yalnız bırakmayın.
  • Break Loose: Zombie Survival

    Break Loose: Zombie Survival sonsuz koşu oyunu türünde bir mobil oyundur.
  • Last Day to Survive- FREE Zombie Survival Game

    Zombileri etkisiz hale getireceğiz.
  • Zombie Bang Bang

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu