Guns'n'Glory Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Zombi istilasına karşı mücadele ederek aksiyon dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.

Yıllar sonra mezarlarından kalkarak tüm şehri istila eden zombi sürüsüne karşı mücadele edeceğiniz ve aksiyon dolu savaşlara katılacağınız Guns'n'Glory Zombies, mobil platformda Android ve İOS sürümleri ile iki farklı mecradan kolaylıkla ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve sürükleyici savaş senaryoları ile oyunculara sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, zombi istilasına uğrayan bir şehri kurtarmak için aksiyon dolu savaşlara katılmak ve ölümcül silahlardan yardım alarak karşınıza çıkan tüm zombileri etkisiz hale getirmektir.

Yıllar önce öldürülerek gömülen ve zararsız hale geldikleri düşünülen zombi sürüsünün tekrar hortlamasıyla ürkütücü anlara şahit olacak ve zombilerle nefes kesen bir mücadelenin içerisine gireceksiniz. Sağ kalan insanları kurtararak güvenli bölge oluşturmalı ve kendi ordunuzu kurarak zombilerin kabusu olmalısınız.

Silahlarla ve testerelerle zombileri öldürebilir ve virüsün yayılmasını engelleyebilirsiniz.

Strateji oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Guns'n'Glory Zombies, aksiyon dolu zombi savaşlarında rol alacağınız sürükleyici bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

 

Doğukan Çağlakpınar

Guns'n'Glory Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
49.2 MB DOSYA BOYUTU

Zombi istilasına karşı mücadele ederek aksiyon dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.

Zombi istilasına uğrayan ürkütücü mekanlarda mücadele ederek aksiyon dolu savaşlarda rol alacağınız ve virüsün yayılmasını engellemek için ter dökeceğiniz Guns'n'Glory Zombies, mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan kaliteli bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve ilginç zombi tasarımlarıyla oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, yıllar önce öldürülerek topraklara gömülen ve zararsız hale getirilen zombilerin bir anda dirilmesiyle kabus dolu anların yaşandığı şehirde kontrolu ele alarak zombilerle savaşmak ve şehri bu istiladan kurtararak görevleri tamamlamaktır.

Onlarca ölümcül silah ve kesici aletten yararlanarak zombileri etkisiz hale getirebilir ve sağ kalan insanları kurtarabilirsiniz. Zombileri testere ile keserek yolunuza devam edebilir ve güvenli bölge oluşturarak virüs bulaşmayan insanları koruyabilirsiniz.

Aksiyon dolu bölümleri ve sürükleyici senaryosu ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Guns'n'Glory Zombies, milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guns'n'Glory Heroes

    Kendi krallığınızı kurarak işgalcilere karşı savaşacağınız eşsiz bir strateji oyunudur.
  • Plants vs. Zombies 3

    Plants vs. Zombies 3 Android İndir: Mobildeki en iyi kule savunma oyunlarından biri
  • Idle Zombies

    Zombileri yok etmeye çalışacağız.
  • Plants vs Zombies Free APK

    Plants vs Zombies APK Android oyununda yetiştirdiğiniz bitkilerle zombileri yok ediyorsunuz. Bitkiler Zombilere Karşı oyunu ücretsiz!
  • ZIC: Zombies in City

    Zombilerle dolu bir şehirde hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Merge Flowers vs Zombies

    Çeşitli çiçekler ve bitkilerden faydalanarak zombilere karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Rusted Warfare

    Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.