Guns'n'Glory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Guns'n'Glory Vahşi Batı'da geçen bir kule savunma oyunudur

Guns'n'Glory oyunculara bir kovboy olarak Vahşi Batı'da geçen bir maceraya atılma imkanı veren tower defence türünde bir mobil oyundur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunu olan Guns'n'Glory'de bize alışılmışın dışına çıkarak kötü kahraman olma imkanı veriliyor. Oyunda temel olarak kendi eşkiya çetemizi kuruyoruz ve altın trenlerini, at arabalarını ve kolonicileri yağmalamaya çalışıyoruz. Bu iş için azılı kanun kaçaklarından, Meksikalılar'dan veya Kızılderililer'den üyeleri çetemize dahil ederek güçlü bir ekip kuruyoruz ve büyük kanyonlarda konvoylara tuzak kuruyoruz.

Vahşi Batı haritalarında savaştığımız Guns'n'Glory'de temel amacımız değerli eşyalar ve altın taşıyan konvoyların kanyonlardan kurtulmasına izin vermeden konvoyları durdurmak. Bu iş için ise adamlarımızı stratejik bir şekilde haritaya yerleştirmemiz gerekiyor. Kilit noktalarda hangi adamı kullandığımız başarının anahtarı. Oyunda düşmanları yok ettikçe eşkiyalarımız seviye atlayabiliyor ve güçleniyor. Her eşkiya için 3 seviye atlama imkanı verilmekte.

Guns'n'Glory'de sahip olduğumuz savunma birimleri farklı saldırı şekillerine sahip. Standart silahların yanısıra dinamitler, toplar, yanan oklar kullanabileceğimiz saldırı şekilleri arasında. 15 farklı düşman türünün bizi beklediği oyunda 60 bölümde heyecan dolu anlar yaşayabiliriz.

Can Erdil Şentürk

Guns'n'Glory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
26.7 MB DOSYA BOYUTU

Guns'n'Glory kule savunma oyunu türünde bir mobil oyundur

Guns'n'Glory eğer mobil cihazlarınızda tower defence türünde oyunlar oynamayı seviyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunu olan Guns'n'Glory'de bize Vahşi Batı'ya konuk olarak altın ve şöhretle dolu bir maceraya atılma imkanı veriliyor. Fakat bu şöhret pek de alışılageldik türden değil; çünkü Guns'n'Glory'de suçluların peşinden koşan bir kovboy olmak yerine azılı kanun kaçakları olarak oyuna dahil oluyoruz. Oyuna kendi eşkiya çetemizi kurarak başlıyoruz ve dar ve derin kanyonlarda koloni konvoylarına, atlı arabalara ve altın yüklü trenlere pusu kurmaya ve değerli eşyaları yağmalamaya çalışıyoruz. 

Guns'n'Glory'de eşkiya ekibimizi kurmamız için bize farklı seçenekler sunuluyor. Klasik kovboyların yanısıra Kızılderililer ve Meksikalılar seçeneklerimiz arasında. Ekibimize dahil ettiğimiz eşkiyalar tabancalarının yanısıra dinamitler, yanan oklar ve toplar gibi çeşitli silahları kullanabilmekteler. Bu nedenle onları oyun haritası üzerinde yeteneklerine en ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirmemiz gerekiyor.

Guns'n'Glory'de 15 farklı düşman türüyle savaşırken 60 farklı bölümü ziyaret etmekteyiz. Başlarda kolay olan oyun ilerledikçe daha heyecanlı hale gelmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mini Guns

    Mini Guns, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Guns of Glory

    Zeplinlerle göklerin hakimi olun, canavarlarla savaşın, kalenizi koruyun.
  • Guns'n'Glory Heroes

    Kendi krallığınızı kurarak işgalcilere karşı savaşacağınız eşsiz bir strateji oyunudur.
  • Guns'n'Glory WW2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kule savunma oyunudur.
  • Guns'n'Glory Zombies

    Zombi istilasına karşı mücadele ederek aksiyon dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Six Guns APK

    Six Guns APK, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz vahşi batı temalı bir açık dünya oyunudur.
  • CS Guns

    CS Guns, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Finger Vs Guns

    Finger Vs Guns, aksiyon odaklı bir mobil oyun ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.