Habbo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,695 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Habbo, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir rol yapma oyunu.

Habbo, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir rol yapma oyunu olarak tnaımlanabilir. Ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyun birçok rol yapma oyununda görmeye alıştığımız konseptlerin dışına çıkarak ortaya tamamen farklı bir atmosfer çıkartıyor.

Oyuna ilk olarak kendimize bir karakter oluşturarak başlıyoruz. Karakterimizin her türlü detayına biz karar veriyoruz. Giyim kuşam hatta renkleri bile biz seçebiliyor, bu sayede ortaya özgün bir karakter çıkartabiliyoruz.

Habbo'yu ilginç kılan en önemli detay, dünyanın her yerinden oyuncularla birlikte aynı ortamlarda bulunmamız ve birlikte etkileşime girebilmemiz. Bu sayede yepyeni kişiler tanıyabilir, farklı yerlerden arkadaşlar edinebiliriz. Dahası, düşünce yapımıza uygun, birlikte olmaktan keyif aldığımız kişilerle gruplar kurabiliriz.

Oyunda boy gösteren herkesle alışveriş yapma imkanına sahibiz. Sahip olmadığımız bir eşyayı, elimizde fazla bulunan bir eşyayı vererek, değiş tokuş yöntemiyle elde edebiliriz. Bu tarz alışverişler oyuncular arasında eğlenceli bir etkileşim yaratıyor.

Uzun süreli bir deneyim sunan Habbo, rol yapma oyunlarına ilgi duyan ve sosyal bir oyun deneyimi yaşama kisteyen herkesin göz atması gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Habbo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,400 TOPLAM İNDİRME
48.5 MB DOSYA BOYUTU

Habbo, RPG türünden hoşlananların ücretsiz olarak indirebileceği, mükemmel bir oyun.

Rol yapma oyunları oynamaktan keyif alanlara hitap eden bir yapım olan Habbo'yu iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebiliyoruz. İlginç bir oyun atmosferine sahip olan Habbo'da rol yapma oyunlarının genelinde kullanılan fantastik öğeler yer almıyor. Bunun yerine tıpkı gerçek hayattaki gibi karakterler bir araya gelerek etkileşime girebiliyorlar.

Oyunun grafikleri retro sevenlerin gönlünü fethedecek cinsten. Hatta Habbo'yu sırf bu nostaljik grafikleri sebebiyle bile oynayacak oyuncular var. Oyunun en güzel yanı kendimize özgün bir karakter yaratabiliyor oluşumuz. Kıyafetlerinden tutun da renklerine kadar karakterin her özelliğine biz karar veriyoruz.

Habbo'da dünyanın her bölgesinden oyuncu var. İşin güzel yanı da bu oyuncularla etkileşime girebiliyor oluşumuz. Kendi aramızda alışverişler yapabilir ve hatta arkadaşlarımızla bir araya gelerek gruplar kurabiliyoruz. Bu etkileşim esnasında yeni insanlar tanıyabilir ve arkadaşlıklar kurabiliriz.

Habbo'da topluluklara karışabiliyor ve günlük aktivitelere katılarak diğer oyuncularla yarışabiliriz. Açıkçası Hubbo rol yapma oyunlarından hoşlanan herkesin seveceği türden bir oyun. Siz de kaliteli bir RPG arayışındaysanız Hubbo beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu