Hackers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
530 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Hackers mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hackerlık oyunudur

Hackers eğer siber dünyaya ilgi duyuyorsanız size eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatacak bir hacker oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir hacker simülatörü olan Hackers'ta oyuncuları ilginç bir hackerlık kariyeri bekliyor. Oyunda dünya çapındaki siber savaşlara katılan bir hackerın yerine geçiyoruz. Oyunda başlarken kendi sanal 3 boyutlu ağımızı kuruyoruz ve dünya çapındaki hedefleri hacklemeye çalışıyoruz.

Hackers'ta oyuncular kendi ağlarını kurduktan sonra farklı hedefleri hacklemenin yanısıra kendi ağlarının güvenliğini sağlamaktan da sorumlular. Oyunu oynayan diğer oyuncular sizin ağınıza saldırabiliyor ve hackleyebiliyor. Benzer şekilde sizin de başka oyuncuların ağlarına saldırma imkanınız var. Güveliğiniz ne derece yüksekse diğer hackerların saldırıları o oranda başarısız oluyor. Ayrıca kullandığınız hack araçlarını da geliştirebilmekte ve daha etkili saldırılar yapabilmektesiniz.

Hackers bize hedeflerimizi hacklemek için farklı hack yöntemlerini kullanabilme imkanı veriyor. Kimi zaman gizlice hedeflerimizin ağına sızarken, kimi zaman güç kullanarak ağlara giriş yapabiliyoruz.

Hackers'da ülkemizi temsil eden bir hacker olabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

Hackers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
231 MB DOSYA BOYUTU

Hackers mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hacker oyunudur

Hackers ilginç bir hikayeye ve bir o kadar da ilginç bir oynanışa sahip olan bir mobil hacker simülatörü.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir hacker oyunu olan Hackers'da oyuncular hack yeteneklerini konuşturarak en usta hacker olmaya çalışıyorlar. Dünya çapındaki siber savaşlara katıldığımız oyunda her oyuncu kendi özel ağını kuruyor ve bu ağını kullanarak düzenleyecekleri siber saldırıları yönetiyorlar. Ağımızla saldırılar gerçekleştirebildiğimiz gibi saldırılar da alabiliyoruz. Bu nedenle ağımızın güvenliğini sağlamamız da gerekiyor.

Hackers'da oyuncular siber saldırılarında farklı araçlar ve yöntemler kullanabiliyorlar. Bir hedefi hacklemek için dilersek gizlice ağına sızmaya çalışabilir, ilersek güç kullanarak ağa girebiliriz. Ayrıca farklı hack araçları geliştirip ve bu araçları saldırılarda kullanabiliyor ve araçlarımızı geliştirebiliyoruz.

Hackers online altyapıya sahip bir oyun. Oyuncular Hackers'da diğer oyuncularla siber savaşa girebiliyor, birbirlerinin ağlarını hacklemeye çalışabiliyor. Ayrıca oyun ülke savaşlarına da yer vermekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Smartphone Tycoon

    İş simülasyon oyununda kendi akıllı telefon şirketinizi kuruyorsunuz.