Halfpipe Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
34.51 MB DOSYA BOYUTU

Halfpipe Hero oyununda kaykay ile pistlere çıkın ve çeşitli hareketler yaparak puan kazanmaya çalışın.

Kaykay ile çeşitli hareketler yapmak oldukça havalıdır. Fakat tekerlekleri olan bir tahtayı sürmek hiç kolay değil. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Halfpipe Hero ile birlikte sizde kaykay sürebilirsiniz.

Birbirinden farklı karakterlere sahip olan Halfpipe Hero oyununda hareketleri yaparken oldukça dikkatli olmanız lazım. Karakteriniz kaykayın üzerine sabit olmadığı için bazı zorlu hareketlerde yere düşebiliyorlar. Yere düştüğünüzde ise sizi izleyenlere karşı rezil olabilirsiniz. Bu yüzden öncelikle hareketlerin nasıl yapıldığını öğrenin ve öyle piste çıkın.

Halfpipe Hero oyununda kaykayın kontrollerini ekrana dokunarak yapıyorsunuz. Bu dokunmaların şiddetine ve sıklığına göre karakteriniz çeşitli hareketler yapıyor. Yaptığınız hareketlerin zorluğuna göre de puan kazanabilmeniz mümkün.

Boş zamanlarınızda oynayacak eğlenceli bir oyun arıyorsanız Halfpipe Hero’yu indirin ve sahilde kaykay sürme keyfini yaşayın. 16 farklı karakterden birini seçin ve artistik hareketleriniz ile birlikte pistlerde puan toplamaya başlayın.

Uğur Sağlam

Halfpipe Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
59.8 MB DOSYA BOYUTU

Halfpipe Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Halfpipe Hero kısa sürede bağımlılık yapmayı başarabilen, basit ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan bir mobil kaykay oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Halfpipe Hero reflekslerinizi test ederken eğlenceli bir şekilde vakit geçirmenize imkan tanıyor. Oyunda temel olarak kaykayına atlayarak akrobatik yeteneklerini kanıtlamaya çalışan bir kahramanı kontrol ediyoruz. Kahramanımız bu iş için çıktığı parkta özel olarak hazırlanmış pistte kaykayıyla numalaraları ardı ardına sıralamayı hedefliyor, biz de ona hareketlerini doğru bir şekilde tamamlaması için yardımcı olarak oyuna dahil oluyoruz.

Halfpipe Hero'da yapmamız gereken şey kahramanımız havaya süzülüp hareketlerini gerçekleştirdikten sonra doğru bir şekilde iniş yapmasını sağlamak. Bu iş için ise ekrana dokunuyoruz ve kaykaycımızı sabitleyerek doğru açıyla yere indiriyoruz. Eğer yanlış bir açı ile iniş yaparsak kahramanımız düşüyor ve oyun sonlanıyor. Kaza yapmadan ne kadar uzun süre akrobatik hareketler gerçekleştirmeye devam edersek o kadar yüksek para kazanıyoruz ve yeni kaykaycıların kilidini açıyoruz.

Halfpipe Hero'da birçok farklı kahraman seçeneği yer alıyor. Oyunun renkli retro tarza sahip grafikleri tatmin edici bir görsel kalite sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Touchdown Hero: New Season

    Touchdown Hero: New Season, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz Amerikan Futbolu oyunu.
  • Sports Hero

    Sports Hero, Android platformunda retro görselleriyle nostalji yaşatan spor oyunları arasında.
  • Score Hero 2022 APK

    Score Hero 2022 APK, futbol oyunları arasında oldukça farklı oynanış sunuyor. Kolay oynanan futbol oyunu arayanlar için Score! Hero 2022 APK indir.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Baseball Hero

    Baseball Hero, akıllı telefon ve tabletleri üzerinde spor oyunları oynamayı sevenlerin tercih edebileceği eğlenceli ve ücretsiz bir beyzbol oyunudur.
  • Ninja Hero

    Ninja Hero, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Underpants Super Hero

    Underpants Super Hero ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Photobomb Hero

    Photobomb Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur