Hamster Islands

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME

Hamster Islands, küçük adaları geliştirerek kendi hamster ülkenizi oluşturmaya imkan sunan bir simülasyon oyunudur.

Hamsterları sevmeyenler kadar sevenler de oldukça fazladır. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Hamster Islands oyunu ile birlikte hamster sevenler çok eğlenecek.

Hamster Islands, birbirinden farklı görevleri ve karakterleri olan bir simülasyon oyunu. Bu oyunla birlikte ilk olarak sıfırdan başlamak şartıyla tüm hamster adalarını geliştirmeniz gerekiyor. Bu geliştirme işlemini ise adalarda bulunan hamsterlara yemek vererek yapıyorsunuz. Hamsterlara ne kadar fazla yemek verirseniz o kadar fazla büyüyor ve gelişiyorlar. Hamsterlar geliştikçe size yeni yemek verme fırsatı tanınıyor. Bu yeni yemekler ise eskisine oranla daha fazla gelişim sağlıyor. Hamsterlarınız geliştikçe ada büyüyor ve isim değiştiriyor.

Her yeni adada sizi farklı maceralar bekliyor. Hamster ülkesi oluşturmak ve yönetmek kolay değil elbette. Bu yüzden sabırlı olmalı ve Hamster Islands oyunundan keyif almaya bakmalısınız. Oyunun grafikleri ve rahatlatıcı müziği sizi günlük hayatın stresinden uzaklaştıracak. Hemen şimdi Hamster Islands'ı indirin ve hamsterlar nasıl yaşar, öğrenin.

Uğur Sağlam

Hamster Islands

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Hamster Islands, hamsterlar büyütüp kendi hamster adanızı yönetebileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Evinde daha önce hamster beslemiş olanlar ve tekrar hamster görmek isteyenler için geliştirilmiş olan Hamster Islands, oyuncularını büyük bir eğlenceye çağıyor. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Hamster Islands, birbirinden farklı hamster karakterlerine sahip.

Hamster Islands oyununda hamsterları besleyerek kendi adanızı geliştirmeniz gerekli. Siz oyunda bir gözlemci olarak tüm hamsterları izliyor ve onlara yemek veriyorsunuz. Hamsterlar yemek yedikçe büyüyor ve gelişiyor. Bu gelişme sizin adanız için oldukça önemli. Çünkü gelişen hamsterlar adanıza yeni özellikler kazandırıyor.

Onlarca farklı hamster karakteri ile birlikte birbirinden farklı adalara geçiş yapabilirsiniz. Adaların değişmesi ise sizin görevleri yapma başarınıza bağlı. Eğer kısa sürede size verilen tüm görevleri başarıyla yaparsanız yeni adanıza hemen taşınabilirsiniz. Görevlerde başarılı olabilmek için ise hamsterlerı iyi beslemeli ve geliştirmelisiniz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz ve müzikleriyle birlikte sizi rahatlatacak bir oyun olan Hamster Islands'ı hemen şimdi indirin ve maceraya başlayın.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hamster House

    Evcil hayvanlarımız için ev dekore edeceğiz.
  • Crazy Hamster Free

    Crazy Hamster Free, kış için gerekli malzemeleri yedeklemeyi unutan hamster ile çıkacağınız macera şeklinde geçen oyun oldukça eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • LEGO Creator Islands

    Lego Creator Islands'ta Lego parçalarını kullanarak kendi tasarımlarımızı oluşturabiliyor ve yaratıcılığımızı konuşturabiliyoruz.
  • Material Islands

    Material Islands uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda oldukça sevimli arkaplan resimlerine ulaşabilirsiniz.
  • Sprinkle Islands

    Sprinkle Islands oyunu ile adada çıkan yangınları hızlı bir şekilde söndürün hem eğlenin hem zekanızı geliştirin.
  • Battle Islands

    Gerçek zamanlı strateji oyunu olan Battle Islands'ta ele geçirdiğimiz tropik adayı düşman saldırılarından korumaya çalışıyoruz.
  • Hamster Evolution Clicker

    Mobil cihazımızda hamster geliştireceğiz.
  • Hamster Paradise

    Hamster Paradise, Android cihazlar üzerinde çocukların oynayabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.